Πέμπτη, Ιουνίου 16

Ο Κ.Μητσοτάκης εισέπραξε αγροτική επιδότηση 8.200 ευρώ! – Την ίδια στιγμή οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εισέπραξε αγροτικές επιδοτήσεις ύψους 8.200 ευρώ!

Νόμιμο αλλά όχι ηθικό--Σημειώνεται ότι προ ολίγων εβδομάδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει τα εξής: «Ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο

σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».

Αλλά φαίνεται τελικά πως δεν ισχύουν για τον ίδιο αλλά για τους άλλους, τους… πληβείους και έτσι ο ίδιος «βγάζει» λεφτά με κάθε τρόπο και μέσον.

Σε μία κοινωνία η οποία αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά εξαιτίας των πληθωριστικών πιέσεων και της πολυεπίπεδης ακρίβειας.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento, ο πρωθυπουργός έχει λάβει για το 2020 και το 2021 σχεδόν 9.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Δηλαδή ο Κυρ. Μητσοτάκης, εν ενεργεία πρωθυπουργός και μέλος μιας από τις πλέον εύπορες οικογένειες στην Ελλάδα, έκανε αίτηση και έλαβε χρήματα όπως ένας οποιοσδήποτε κατ’ επάγγελμα αγρότης. Προφανώς είναι νόμιμο αυτό που έπραξε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Το θέμα είναι πόσο ηθικό είναι εκ μέρους του να λαμβάνει επιδοτήσεις όπως όλοι οι υπόλοιποι αγρότες της Ελλάδας, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δυσθεώρητες οικονομικές απαιτήσεις.

Όλα αυτά σε μία εποχή που οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και για να πάνε στην δουλειά τους πληρώνουν βενζίνη με αξία… σαμπάνιας.
 pronews.gr στο Instagram 
 
 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-k-mitsotakis-eiseprakse-agrotiki-epidotisi-8-200-eyro-tin-idia-stigmi-oi-ellines-den-mporoun-na-plirosoun-to-ilektriko-reyma/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .