Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν κατάφερα να κάνω παιδιά, αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει για μένα»

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν κατάφερα να κάνω παιδιά, αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει για μένα»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το «Love Island». Επίσης αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση  καθώς και στο κομμάτι μητρότητα.στη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση  καθώς και στο κομμάτι μητρότητα.

«Προφανώς επειδή δεν έκανα παιδιά. Δεν τα κατάφερα να κάνω παιδιά οπότε όσο περνάει ο καιρός ρίχνω λίπασμα σε αυτή τη δουλειά και από δουλειά έχει γίνει και οικογένεια. Έχουμε μια σχέση πολύ δυνατή με τους συνεργάτες μου. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες στον χώρο μας, αν δεν έχεις κόμπλεξ.

Λατρεύω όλες τις κοπέλες, είναι νέες, όμορφες, φρέσκιες. Λατρεύω που είναι κορίτσια που πατάνε στα πόδια τους, δεν στηρίζονται σε κάποιον άλλον. Με κάνουν να τους βγάζω το καπέλο. Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα. Είναι φορές που σκέφτομαι το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και άλλες όχι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό και να είμαι απόλυτη. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο» εξομολογήθηκε η γνωστή booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.


 

Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο» εξομολογήθηκε η γνωστή booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου.

 

govastileto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.