Παρασκευή, Ιουνίου 17

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δωρίζει για τα αδέσποτα μέρος της αμοιβής του από τη συναυλία στο Καυτανζόγλειο

ARGIROS-ELEFTEROSTOUR-KONSTANTINOSARGIROS-ZOASIDROFIAS

Ζωή Ψαρρά

Sold out η χθεσινή συναυλία στο κατάμεστο Καυτανζόγλειο χωρητικότητας 27.770 θεατών, ο δεύτερος προορισμός του μουσικού ταξιδιού «Eleftheros Tour»- Στο πλευρό του οι Ελένη Φουρέρα, Rack και Light

Αν υπάρχει ένας από τους πολλούς και σημαντικούς λόγους που ξεχωρίζει κανείς τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της γενιάς του, Κωνσταντίνο Αργυρό είναι η «καθαρή» του ματιά και η ισχυρή του προσωπικότητα.

Με πηγαίο ταλέντο που τον έχει εκτοξεύσει στην κορυφή της εγχώριας ελληνικής μουσικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια - με ρεκόρ προβολών στο YouTube, πρωτιές στο ελληνικό ραδιοφωνικό AirPlay και συνεχόμενες Sold Out live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό - έχει ήδη στη φαρέτρα του τις πιο «δυνατές» συνεργασίες με ηχηρά ονόματα συνθετών, ανάμεσά τους ο Γιώργος Θεοφάνους και το δίδυμο των επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου και δεν σταματά εκεί.

Ο καλλιτέχνης, γνωστός για τα φιλόζωα αισθήματά του, αποφάσισε να δωρίσει μέρος της προσωπικής αμοιβής του από την sold out συναυλία που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη, χωρητικότητας 27.770 θεατών, με σκοπό να καλυφθούν ανάγκες περίθαλψης και φροντίδας αδέσποτων ζώων της πόλης.

Στο παρελθόν έχει στηρίξει και πληγέντες από καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα, πραγματοποιώντας μια σειρά συναυλιών ειδικού χαρακτήρα που μέρος των εσόδων διατέθηκαν σε όσους το είχαν ανάγκη, για ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Πριν από λίγες ημέρες, στις 15 Ιουνίου εκδόθηκε εγκύκλιος από το υπουργείο Εσωτερικών  με την οποία δόθηκαν διευκρινίσεις για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – «Πρόγραμμα Άργος»,  με ανακοίνωση του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.
με ανακοίνωση του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.
Κλείσιμο
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός,  ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .