Τρίτη, Ιουνίου 21

Οι παγκοσμιοποιητές περνούν στη φάση της ανθρώπινης εξόντωσης

Κάθε απόφαση των εθνικών ηγετών, ειδικά μεταξύ εκείνων που υπάγονται στο WEF, όπως ο Τριντό, ο Μπάιντεν και οι Ευρωπαίοι ηγέτες, έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τον μέγιστο αριθμό ανθρώπινων θυμάτων από τώρα έως το τέλος του 2025.

Οι ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και άλλων εθνών, κυρίως της Ευρώπης, είναι όλοι παγκοσμιοποιητές μαριονέτες που λαμβάνουν εντολές από παγκοσμιοποιητές κατά του ανθρώπου, κατά του πολιτισμού, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί για την ολοκληρωτική καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού στον πλανήτη Γη.


Πηγή: Natural News

Άρθρο του Mike Adams

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση



Οι παγκοσμιοποιητές μεταβαίνουν τώρα στη «φάση της ανθρώπινης εξόντωσης», εγκαταλείποντας όλες τις προηγούμενες στρατηγικές τους με τις οποίες προσπαθούσαν να κρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Τώρα μιλούν ανοιχτά για διακοπή της ενέργειας στην ανθρωπότητα με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, εκτεταμένα φαινόμενα πείνας με διακοπή προσφοράς τροφίμων, εγκαθίδρυση παγκόσμιου νομίσματος για να βυθιστεί η ανθρωπότητα στη φτώχεια και για την επίτευξη ερήμωσης του πληθυσμού μέσω της χρήσης εμβολίων και θανατηφόρων φαρμάκων...

Θυμάστε τα εννέα σημεία που δημοσίευσα χθες; Υπάρχουν οι σχήματα επίθεσης που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος κατά της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη:Σχεδιασμένος λιμός και μαζική πείνα
Η σκόπιμη διάλυση της ενεργειακής υποδομής που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, θέρμανση και καύσιμα
Πολλαπλά κύματα βιολογικών όπλων σχεδιασμένα να σκοτώνουν
Η επιβολή μαζικών παγκόσμιων εμβολιασμών που εξαναγκάζει τις υπάκουες μάζες σε ενέσεις ευθανασίας βραδείας δράσης
Πλανητικής κλίμακας γεωμηχανική και έλεγχος του καιρού για την κατάρρευση της βιόσφαιρας και την πρόκληση αποτυχίας καλλιεργειών παγκοσμίως
Η σκόπιμη κατάρρευση των νομισμάτων fiat παγκοσμίως που βασίζονται σε χρέη για να προκληθεί παγκόσμια φτώχεια
Κλιμάκωση των παγκόσμιων συγκρούσεων σε παγκόσμιο πόλεμο στον οποίο εμπλέκονται τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα
Ελεγχόμενη κατεδάφιση της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας για να προκληθεί οικονομική κατάρρευση
Η καταστροφή της γονιμότητας μέσω πλαστικών χημικών, φυτοφαρμάκων, ορμονικών διαταραχών, μεγιστοποίησης κοινοτήτων LGBT και τρανσέξουαλ

Καθένα από αυτά τα εννέα βήματα πρόκειται να επιταχυνθεί επιθετικά τα έτη 2022 – 2025.

Η φάση θανάτωσης έχει ενεργοποιηθεί. (Στην πραγματικότητα ξεκίνησε σοβαρά με το covid-19.) Κάθε απόφαση των εθνικών ηγετών — ειδικά μεταξύ εκείνων που υπάγονται στο WEF, όπως ο Τριντό, ο Μπάιντεν και οι Ευρωπαίοι ηγέτες — έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τον μέγιστο αριθμό ανθρώπινων θυμάτων από τώρα έως το τέλος του 2025. Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται ήδη σε «καλό» δρόμο για να δουν 1-2 δισεκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς πριν από το 2030, χάρη μόνο στο εμβόλιο κατά του Covid. Αν συνυπολογίσουμε την επερχόμενη πείνα, την οικονομική κατάρρευση, τη πρόκληση πολέμων, τη βιολογική τρομοκρατία, τις ενδεχόμενες πυρηνικές επιθέσεις που ακούμε στα Μ.Μ.Ε όλο ιαι πιο συχνά, και τα σενάρια πλήρους «αποσύνδεσης» από το ηληκτρικό ρεύμα, ίσως οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν 2-4 δισεκατομμύρια νεκρούς.

Φαίνεται ότι αυτό το φρικτό αποτέλεσμα, η εξόντωση δηλαδή του 25% έως 50% του σημερινού ανθρώπινου πληθυσμού τα επόμενα χρόνια, έχει ήδη δρομολογηθεί και δεν μπορεί να αντιστραφεί. Οι εμβολιασμοί θανάτου, για παράδειγμα, έχουν ήδη χορηγηθεί σε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η μηχανική λιμοκτονία και η έλλειψη τροφίμων έχουν ήδη επιτευχθεί λόγω ελλείψεων λιπασμάτων, καταστροφής καλλιεργειών και εγκλοβισμού τροφίμων. Η Ινδία, για παράδειγμα, βρίσκεται στα πρόθυρα της απαγόρευσης των εξαγωγών ρυζιού - μια πολιτική που θα προκαλούσε μια καταστροφική παγκόσμια έκτακτη ανάγκη λόγω έλλειψης τροφίμων και πείνας. (Πηγή: Bloomberg.com )

Η κατάρρευση του χρέους των νομισμάτων fiat είναι επίσης μια αναπόφευκτη πραγματικότητα. Το νόμισμα fiat είναι νόμισμα που εκδίδεται από κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες και δεν υποστηρίζεται από πολύτιμο εμπόρευμα, όπως ο χρυσός ή το ασήμι. Αντί για αυτό, η κυβέρνηση ή η κεντρική τράπεζα που εξέδωσε την υποστηρίζει.οόρος fiat προέρχεται από τα λατινικάλέξη “διάταγμα”, έννοια “αφήστε το να γίνει” χρησιμοποιείται με την έννοια μιας παραγγελίας, διάταγμα ή ψήφισμα.

Έτσι, η αξία των χρημάτων fiat προέρχεται από την ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης και το σημαντικότερο, από τη σταθερότητα της εκδότριας κυβέρνησης ή την αξιοπιστία της εκδότριας κεντρικής τράπεζας. Τα πιο σύγχρονα νομίσματα χαρτιού είναι νομίσματα fiat, συμπεριλαμβανομένων το δολάριο των ΗΠΑ, το ευρώ, και άλλα μεγάλα παγκόσμια νομίσματα.

Με την αδιάκοπη, σχεδόν ακατανόητη εκτύπωση χρήματος που έχει λάβει χώρα σε όλες τις δυτικές χώρες τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε ξεπεράσει πολύ το σημείο χωρίς επιστροφή όσον αφορά την οικονομική φερεγγυότητα αυτών των εθνών. Τα νομίσματα των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Ιαπωνίας θα χάσουν την αξία τους στο εγγύς μέλλον, αφήνοντας αυτά τα έθνη και τις χώρες σε οικονομική καταστροφή...

Το θέμα είναι ότι εάν οι εθνικοί ηγέτες είχαν πραγματική επιθυμία να διατηρήσουν την οικονομική βιωσιμότητα και λογική, τα χειρότερα αποτελέσματα θα μπορούσαν να αποφευχθούν ή να μειωθούν. Αλλά δεν θέλουν να αποφύγουν την καταστροφή… θέλουν να την επιδεινώσουν . Οι ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και άλλων εθνών, κυρίως της Ευρώπης, είναι όλοι παγκοσμιοποιητές μαριονέτες που λαμβάνουν εντολές από παγκοσμιοποιητές κατά του ανθρώπου, κατά του πολιτισμού, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί για την ολοκληρωτική καταστροφή του ανθρώπινος πολιτισμός στον πλανήτη Γη.

Ακούστε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .