Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ! Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα πολλές περιοχές της Αθήνας – Η ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ

ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν δεκάδες νοικοκυριά του Νομού Αττικής, σήμερα 16/06. Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποίησε τις διακοπές ρεύματος, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσουν από τις 8:00 το πρωί.

Δείτε την ανακοίνωση
«H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.»

Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα:

Καταγραφή1

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%a7%ce%97-%ce%a7%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.