Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κόντεψε να με σκοτώσει. Είχε ζήλια, φθόνο»!

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κόντεψε να με σκοτώσει. Είχε ζήλια, φθόνο»!

Με αφορμή τις εκλογές του ΣΕΗ και την επανεκλογή του συνδυασμού του Σπύρου Μπιμπίλα, ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός ηθοποιός, αφού έκανε κάποιες συστάσεις στον Σπύρο Μπιμπίλα, μίλησε και για τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εγώ ήμουν από τους πρώτους που θεώρησα ότι ο Μπιμπίλας είναι άξιος να κατέχει αυτή τη θέση. Θα πρέπει όμως να δουλέψει πάρα πολύ στα προβλήματα που έχει ο κλάδος και όχι στο να πηγαίνει σε διάφορες εκδηλώσεις και να φωτογραφίζεται. Η κατεύθυνσή μου θα ήταν, δουλειά δουλειά δουλειά και όχι δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίες δεξιά και αριστερά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Πήγα για να συμπαρασταθώ στις κυρίες αυτές που έκαναν τις καταγγελίες. Ανταλλάξαμε μερικά βλέμματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δε μου αρέσει η εικόνα αυτή, να βλέπω με χειροπέδες αυτόν τον άνθρωπο. Είχαν γίνει τότε και κάποια περιστατικά που η Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει κάποια σχέση. Είχε δει στο τηλέφωνό του κάποια μηνύματα και τηλέφωνα. Μάλιστα ερχόταν στο θέατρο και δεν μας μιλούσε εμάς. Τον στήριξε τόσα χρόνια που γίνονταν έκτροπα, να μην το στηρίξει τώρα; Ξέρω ότι θα βγούνε στη φόρα κι άλλα περιστατικά για τον Φιλιππίδη» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Με είχε χτυπήσει επάνω στη σκηνή, μου είχε πετάξει ένα τασάκι στον αστράγαλο και με την Νικολέτα Βλαβιανού κόντεψε να μας σκοτώσει. Πέρασε μια λάμπα πάνω από το κεφάλι μας. Είχα ένα μεγάλο πόλεμο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μια ζήλια, φθόνος. Δεν ήθελε κάποιος άλλος εκτός από αυτόν να έχει απήχηση στον κόσμο» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

 

Δεν ήθελε κάποιος άλλος εκτός από αυτόν να έχει απήχηση στον κόσμο» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.