Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Τύπος θέσης εργασίας Πλήρης απασχόληση

Videographer

Στοιχεία θέσης εργασίας

Τύπος θέσης εργασίας
Πλήρης απασχόληση

Πλήρης περιγραφή θέσης

Videographer

H Ναυτεμπορική είναι η παλαιότερη και εγκυρότερη οικονομική εφημερίδα στην Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει από το 1996 ένα από τα μεγαλύτερα ψηφιακά δίκτυα, αριθμώντας 3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα μέσω των sites naftemporiki.gr, clickatlife.gr, careernet.gr και των καθημερινών newsletters. Παράλληλα, κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα των Ειδικών Εκδόσεων και των Συνεδρίων, σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Στα πλαίσια των αυξημένων απαιτήσεων, η Ναυτεμπορική επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της ένα νέο μέλος για το διαδικτυακό κανάλι Ναυτεμπορική TV, για να στελεχώσει τη θέση του Videographer.

Αναζητούμε οπερατέρ εξωτερικών γυρισμάτων/ χειριστής κάμερας, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει καλά το τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί>.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.