Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΑΡΘΡΟ Νίκος Νικολόπουλος: Η Ελλάδα σήμερα δε χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό απλό διαχειριστή, φοβικό, φιλικό και πρόθυμο των ξένων αλλά κάτι πολύ περισσότερο, κάτι πολύ πιο δυνατό.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Νίκος Νικολόπουλος: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.

 

Λίγο πριν την αναχώρησή της η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ προσπαθεί, να καταστρέψει και τον θεσμό του Καρναβαλιού που είναι ταυτισμένο με την πόλη και τους Πατρινούς.

Με πρόσχημα ότι στέρεψε από ιδέες το Καρναβαλικό Συνεργείο, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ «ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» κα ΗΡΑ ΚΟΥΡΗ, φέρνει προς συζήτηση στο Δ.Σ. θέμα για Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τα Καρναβαλικά Άρματα για το 2023, Απονομή χρηματικών Βραβείων, καθώς και την σύσταση επιτροπών αξιολόγησης των διαγωνισμών.

Άμεσα δηλαδή η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, απαξιώνει την διαχρονική δουλειά των τοπικών καλλιτεχνών, την εθελοντική προσπάθεια των Καρναβαλιστών και μετατρέπει το Καρναβάλι της Πάτρας, σε «Εμπορευματοποιημένη Κονσέρβα» στην Κομματικές τους διαθέσεις.

Δεν θέλει την ελεύθερη έκφραση των Καρναβαλιστών.

Δεν θέλει να υπάρχει το Καρναβαλικό Συνεργείο στην Πάτρα και οι εργαζόμενοι του Δήμου να αποτελούν πρότυπο σχολείο καλλιτεχνικών δημιουργιών.      

Θέλει το Καρναβάλι της Πάτρας να αποτελεί, προπαγανδιστικό όχημα του Κ.Κ.Ε. και φορέας εξυπηρέτησης οικονομικά της Κομματικής του Νομενκλατούρας.    

Οι Εθελοντές καρναβαλιστές, αλλά και όλοι οι Ελεύθεροι Δημοκράτες Πολίτες της Πάτρας, δεν θα επιτρέψουμε στους «αναχωρητές» και φιλοξενούμενου του Δήμου, να καταστρέψουν και την ταυτότητα αυτής της πόλης.

Πολύ περισσότερο να καταργήσουν το Καρναβαλικό Συνεργείο.

 

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

www.nikosnikolopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.