Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Τετράωρη στάση εργασίας εξήγγειλαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Τετράωρη στάση εργασίας εξήγγειλαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Στάση εργασίας, από τις 20.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας, εξήγγειλαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, διεκδικώντας την "υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την επιστροφή των νομοθετημένων επιδομάτων τους και την μη αναζήτηση αναδρομικά, μέρους των μισθών τους".

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ μιλούν για αδιαφορία των αρμόδιων υπουργείων και της διοίκησης του οργανισμού για τα θέματα τους απασχολούμενους στην αστική συγκοινωνία της πόλης και υπογραμμίζουν ότι «ενδεχομένως η κατάσταση αναβρασμού που διατηρούν

στις τάξεις των εργαζομένων και επιβατικού κοινού, να εξυπηρετεί τα σχέδια ξεπουλήματος σε ιδιωτικά συμφέροντα».

Για άνευ λόγου ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, κάνει λόγο, από την πλευρά της, η διοίκηση του ΟΑΣΘ και καλεί τους εργαζομένους του οργανισμού να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους επιβάτες.

Τονίζεται, ότι κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1, που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.