Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Τέτα Καμπουρέλη: Η ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Βασίλη Γκουρούση

Τέτα Καμπουρέλη: Η ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Βασίλη Γκουρούση

Η Τέτα Καμπουρέλη με επίσημη ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης γνωστοποίησε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

Να συπενθυμίσουμε πως πριν λίγο διάστημα, ο γνωστός επιχειρηματίας αποφυλακίστηκε, καθώς είχε κατηγορηθεί για το ριφιφί στο Ψυχικό. Αφού αφέθηκε ελεύθερος, οι σχέσεις του με την Τέτα

Καμπουρέλη ήταν άκρως τυπικές ενώ την Τετάρτη 29 Ιουνίου έγινε γνωστό πως η γνωστή αισθητικός και επιχειρηματίας αποφάσισε να λύσει και επίσημα τον γάμο τους.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη» αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.