Τρίτη, Ιουνίου 21

Πάτρα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις 12 το μεσημέρι μεταβαίνει εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση θανάτου τω παιδιών στην Πάτρα.

Η αδερφή Ρούλας Πιστπιρίγκου, μετά τη χθεσινή κατάθεσή της, θα παρευρεθεί και πάλι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για συμπληρωματική κατάθεση, με το ενδεχόμενο άσκησης νέων ποινικών διώξεων, σε βάρος της προφυλακισμένης αδερφής της να είναι ανοιχτό.

Μάλιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών, έπειτα από το πόρισμα Καρακούκη - Καλoγρηά, που επιτάχυνε τις διαδικασίες.

Το πόρισμα που κατατέθηκε στη ΓΑΔΑ, στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα, μέσα από το φωτογραφικό υλικό, τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών, τις εκθέσεις θανάτου που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Τσιόλα και Χριστίνα Τσάκωνα και, φυσικά, τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις της ομάδας του καθηγητή Νικόλαου Ράικου, καταλήγει ότι τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό θάνατο.

 https://www.zougla.gr/greece/article/patra-ektaktos-sti-gada-i-aderfi-tis-roulas-pispirigou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .