Σάββατο, Ιουνίου 11

Η ταπεινή αγροτική καταγωγή του Κυριάκου Μητσοτάκη

 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Δεν προβληματίζει το Μαξίμου η αποκάλυψη για τα αγροτικά επιδόματα

Μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υπάρχει μεγάλη αναμπουμπούλα λόγω της αποκάλυψης ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αίτηση για να λάβει 8,500 ευρώ ως αγροτικό επίδομα, στο μέγαρο Μαξίμου όμως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για το θέμα.

Αντίθετα, σύμβουλοι του πρωθυπουργού προτίθενται να χρησιμοποιήσουν επικοινωνιακά την όλη υπόθεση, τονίζοντας σε μία δύσκολη διεθνή συγκυρία ότι η Ελλάδα διοικείται από τον μοναδικό κατ’ επάγγελμα αγρότη πρωθυπουργό!

Την ώρα που η παγκόσμια επισιτιστική κρίση είναι προ των πυλών, η Ελλάδα θα βγει μπροστά με τον αγρότη Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας έναν ισχυρό συμβολισμό σε ολόκληρη την Δύση για την ανάγκη ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής.

Μετά τα λοκντάουν, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα όπλα στην Ουκρανία κλπ, ο Κυριάκος γίνεται παγκόσμιος πρωτοπόρος και στην αγροτική επανάσταση…  Σαν τα σπουργίτια, από τα χεράκια του θα τρώμε…

 https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/341362/i-tapeini-agrotiki-katagogi-toy-kyriakoy-mitsotaki/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .