Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Η ταπεινή αγροτική καταγωγή του Κυριάκου Μητσοτάκη

 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Δεν προβληματίζει το Μαξίμου η αποκάλυψη για τα αγροτικά επιδόματα

Μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υπάρχει μεγάλη αναμπουμπούλα λόγω της αποκάλυψης ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αίτηση για να λάβει 8,500 ευρώ ως αγροτικό επίδομα, στο μέγαρο Μαξίμου όμως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για το θέμα.

Αντίθετα, σύμβουλοι του πρωθυπουργού προτίθενται να χρησιμοποιήσουν επικοινωνιακά την όλη υπόθεση, τονίζοντας σε μία δύσκολη διεθνή συγκυρία ότι η Ελλάδα διοικείται από τον μοναδικό κατ’ επάγγελμα αγρότη πρωθυπουργό!

Την ώρα που η παγκόσμια επισιτιστική κρίση είναι προ των πυλών, η Ελλάδα θα βγει μπροστά με τον αγρότη Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας έναν ισχυρό συμβολισμό σε ολόκληρη την Δύση για την ανάγκη ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής.

Μετά τα λοκντάουν, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα όπλα στην Ουκρανία κλπ, ο Κυριάκος γίνεται παγκόσμιος πρωτοπόρος και στην αγροτική επανάσταση…  Σαν τα σπουργίτια, από τα χεράκια του θα τρώμε…

 https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/341362/i-tapeini-agrotiki-katagogi-toy-kyriakoy-mitsotaki/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.