Δευτέρα, Ιουνίου 6

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον στέλνουν στις «σκληρές» φυλακές Μαλανδρίνου - Ποιοι κρατούνται εκεί

Φοβάται για τη ζωή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον στέλνουν στις «σκληρές» φυλακές Μαλανδρίνου - Ποιοι κρατούνται εκεί

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να παραμείνει στον Κορυδαλλό, καθώς τελικά θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δεν κατάφερε να πείσει δια του δικηγόρου του τις Αρχές ότι συντρέχουν λόγοι ασφαλείας και απειλών κατά της ζωής του.

Έτσι, θα μεταφερθεί σήμερα, Δευτέρα (6/6) στις φυλακές Μαλανδρίνου, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι 5 συζυγοκτόνοι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, στη φυλακή αυτή βρίσκονται κυρίως σκληροί ποινικοί. Εκεί, υπάρχουν κελιά των 4 ατόμων και 2 ατόμων για τους βαρυποινίτες όπως είναι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Αρχικά θα τοποθετηθεί σε κελί μόνος του και σε πολύ μικρό διάστημα θα αποκτήσει και συγκρατούμενο στο κελί του.

Οι συζυγοκτόνοι των φυλακών Μαλανδρίνου

Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκονται κρατούμενοι όπως ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει από τον ψυχρό 32χρονο δολοφόνο. Άλλος ένας σκληρός ποινικός που κρατείται στο Μαλανδρίνο είναι ο αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και περιπλανιόταν σε βουνά και λαγκάδια για 18 μέρες.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του δολοφόνου της 20χρονης μητέρας του βρέφους στα Γλυκά Νερά, ο Αναγνωστόπουλος είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Επίσης θα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του και τον δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του, τόνισε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε ΑΕΙ.

Ο δικηγόρος του, τόνισε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε ΑΕΙ.

https://www.ieidiseis.gr/ellada/149213/bampis-anagnostopoulos-ton-stelnoun-stis-sklires-fylakes-malandrinou-poioi-kratoyntai-ekei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .