Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΧΑΝΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΞΕΙ!

ΒΙΝΤΕΟ

Oι άσχημες εξελίξεις για τους Ουκρανούς στο Ντόνμπας αναγκάζουν το Κίεβο να προχωρήσει σε κίνηση αντιπερισπασμού και ταυτόχρονες επιθέσεις προς την Χερσώνα από βορειοδυτική και βορειοανατολική κατεύθυνση.

Οι επιθέσεις από τον άξονα του Νικολάεφ κατέληξαν σε ολοκληρωτική καταστροφή. Δημοσιεύτηκε βίντεο με την εξουδετέρωση μεγάλης ουκρανικής φάλαγγας της 63ης Ταξιαρχίας.

Ωστόσο από την βορειοανατολική κατεύθυνση το Κίεβο κατάφερε να πετύχει μία μερική προώθηση αν και το πιθανότερο είναι οι Ρώσοι να συμπτύχθηκαν προς την Χερσώνα για να διοργανώσουν καλύτερες αμυντικές θέσεις.

Πάντως η Μόσχα είναι αποφασισμένη πέραν του Ντόνμπας και οι περιφέρειες της Χερσώνας και της Ζαπορίζια να ενωθούν με την Ρωσική Ομοσπονδία.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a7%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%97-%ce%9c%ce%99%ce%91-%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%91%ce%9b%ce%9b%ce%97-%ce%9f%ce%99-%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%99/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.