Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΙΜΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ! ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Η κυβέρνηση έφερε το πρώτα Rafale με εθνόσημο αλλά και τον πυρσό της ΝΔ, δημιουργεί κλίμα για αγορά F-35, έφθασε στο σημείο να συζητά ακόμη και για …εκσυγχρονισμό Leopard 2 δις ευρώ, αλλά έχει … ξεχάσει εντελώς να πληρώσει στο προσωπικό των ΕΔ όσα δικαιούται να πάρει!
Η κατάσταση έχει φθάσει στο μη περαιτέρω και θα αρχίσουμε πλέον να δημοσιεύουμε τις καταγγελίες του προσωπικού των ΕΔ το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια εισπράττει απόλυτη αδιαφορία.
Ξεκινάμε από το Πολεμικό Ναυτικό.
Πληρώματα σκαφών που συμμετέχουν και στην αντιμετώπιση του προφυγικού- μεταναστευτικού, έχουν να πληρωθούν μεταναστευτικό επίδομα από τον Οκτώβριο του
2021!
Οι αποζημιώσεις των πλεύσιμων που δικαιούνται πιστώνονται κάθε 3-4 μήνες, με αποτέλεσμα να  υποφέρουν οικονομικά τα στελέχη και οι οικογένειές τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα οφειλόμενα ποσά σε στελέχη αγγίζουν τα 2.000 ευρώ! Ποσά που για τις στρατιωτικές οικογένειες είναι σημαντικά για τη διαβίωση τους. Μάλλον στην κυβέρνηση δεν έχουν μέτρο σύγκρισης…
Μετά απ΄ όλα αυτά αναρωτιούνται ακόμη ,γιατί οι παραιτήσεις στελεχών «πέφτουν βροχή»;
Τραγική είναι η κατάσταση και στον Στρατό Ξηράς, για τον οποίο θα επανέλθουμε. Τα όσα αναφέρουν σε μηνύματα τους στελέχη που υπηρετούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας, είναι συγκλονιστικά.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%97-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%a3%ce%97-%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%95%ce%9d%ce%9f%ce%a0%ce%9b%ce%95%ce%a3-%ce%94%ce%a5%ce%9d%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.