Δευτέρα, Ιουνίου 6

Πούτιν: Αν η δύση χτυπήσει ρωσικό έδαφος, αυτό θα σημάνει πόλεμο

PUTIN-2

Ένας από τους στενότερους συμμάχους του Προέδρου Πούτιν έχει προειδοποιήσει ότι η Μόσχα θα μπορούσε να στοχεύσει δυτικές πόλεις εάν η Ουκρανία χρησιμοποιήσει συστήματα πυραύλων που παρέχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να πραγματοποιήσει πλήγματα σε ρωσικό έδαφος.

Η Ουάσιγκτον είπε αυτή την εβδομάδα ότι έστελνε πυραυλικά συστήματα πυροβολικού υψηλής κινητικότητας M142 στην Ουκρανία, τα οποία θα υπερδιπλασιάσουν την εμβέλεια του πυροβολικού του στρατού της και θα της επιτρέψουν να χτυπήσει στόχους 50 μίλια μακριά.

«Εάν, Θεός φυλάξοι, αυτά τα όπλα χρησιμοποιηθούν εναντίον ρωσικού εδάφους, τότε οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να χτυπήσουν κέντρα λήψης αποφάσεων», δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρωθυπουργός υπό τον Πούτιν, αντιπρόεδρος του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας της Ρωσίας.  «Φυσικά, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα τελικά κέντρα λήψης αποφάσεων σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς, δεν βρίσκονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .