Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Δείτε το πέτρινο σαλέ του Γιώργου Τράγκα στον Παρνασσό – Τώρα είναι άδειο και εγκαταλελειμμένο

trag

Ενα ακόμα ακίνητο του Γιώργου Τράγκα μετά τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του δέσμευσε η αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πρόκειται για ένα πέτρινο σαλέ στον  Επτάλοφο Παρνασσού, το οποίο ωστόσο σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Στον Παρνασσό και στο πολυτελές σπίτι του εκδότη, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από την Αράχωβα, πήγε η εκπομπή Tlive.

trag

Διαβάστε επίσης: Η σκοτεινή πλευρά της αμύθητης περιουσίας Τράγκα – Ήταν σε «Λίστα Λαγκάρντ» και «Panama Papers»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υψηλή κυριότητα ανήκει στην Μαρία Καρρά και σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, με κανέναν τρόπο.

H σύζυγος του εκδότη Μαρία Καρρά βρίσκεται εκτός Ελλάδος σε μια χώρα του εξωτερικού.

Να σημειωθεί ότι το πέτρινο σαλέ 220 τ.μ βρίσκεται σε μια τοποθεσία μαγική, με μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Ωστόσο οι εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής είναι εμφανείς, με τις πόρτες να έχουν σαπίσει και το εσωτερικό να έχει χάσει την παλιά του αίγλη.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποχωρήσει από το σπίτι παίρνοντας όλα τα έπιπλα, καθώς σύμφωνα με τους γείτονες ο δημοσιογράφος χρωστούσε πολλά χρήματα στους ντόπιους που βοήθησαν στην ανακαίνισή του.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%ad-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%85-%ce%a4%cf%81%ce%ac%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.