Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Η ποδηλατάδα έλειπε στο ραμολιμέντο – Ο Μπάιντεν σαβουρώθηκε μπροστά σε κόσμο και δημοσιογράφους!

biden

Στον Λευκό Οίκο κάτι δεν πάει καλά αλλιώς δεν εξηγείται ποιος είχε την φαεινή ιδέα να επιτρέψει στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να κάνει ποδήλατο ενώ είναι εμφανές το γεγονός ότι η φυσική του κατάσταση είναι παντελώς ακατάλληλη για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, πόσο μάλλον για ποδηλατικές διαδρομές.

Ο 79χρονος Μπάιντεν έπεσε από το ποδήλατο καθώς κινούνταν προς συγκεντρωμένους πολίτες και δημοσιογράφους ώστε να τους χαιρετίσει.

To ωραίο είναι ότι έπεσε… εν στάσει, αφού δηλαδή είχε ακινητοποιήσει το ποδήλατο και θύμησε σκηνές από ταινία με τον… Επιθεωρητή Κλουζό.

Μόνο που εδώ πρόκειται για τον πλανητάρχη (υποτίθεται) και όχι για κωμωδία.

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%80%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.