Τρίτη, Ιουνίου 7

ΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ - ΦΩΝΑΖΕ «ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ» - Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 Άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα παιδιά του

Άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα παιδιά του

Σε συναγερμό μπήκαν οι αστυνομικές δυνάμεις το μεσημέρι της Τρίτης, όταν άνδρας στην περιοχή του Φοίνικα άρχισε να πυροβολεί, γκρεμίζοντας την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει και εισβάλοντας στο διαμέρισμα του όπου βρίσκονταν

τα ανήλικα παιδιά του. Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς. Σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει: «βιάζουν τη γυναίκα μου, καλέστε την αστυνομία», πυροβολώντας ακόμα και μπροστά στα παιδιά του. Εκείνη την ώρα η σύζυγός του βρισκόταν ετοιμόγεννη στο νοσοκομείο.

Όλα άρχισαν όταν στην οδό Μυστρά, στον Φοίνικα, ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα έξι φορές έξω από την πολυκατοικία που διαμένει, στη συνεχεία γκρέμισε την εξώπορτα, εισέβαλε στο κτήριο, ανέβηκε μέχρι τον τέταρτο όροφο, αφού πρώτα πυροβόλησε πόρτα διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Πυροβολώντας εισέβαλε στο διαμέρισμά του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδα ΟΠΚΕ, όπου βρήκαν εντός του διαμερίσματος τα τρία ανήλικα που ήταν καλά στην υγεία τους. Ο δράστης είχε ήδη διαφύγει για να συλληφθεί αργότερα σε παράδρομο στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ. Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι. Λίγο πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες, ο άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό.

 
Με πληροφορίες από Thestival

 https://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-andras-anikse-pir-mprosta-sta-pedia-tou

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .