Σάββατο, Ιουνίου 11

Θρίλερ με τον θάνατο γυναίκας στου Γκύζη

 ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ - ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Θρίλερ με τον θάνατο γυναίκας στου Γκύζη

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσοπανάκου, στην περιοχή του Γκύζη. Πρόκειται για μια 62χρονη αλβανικής καταγωγής η οποία έφερε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που την βρήκαν πεσμένη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού.

 

Οι αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν από τον σύζυγό της, ο οποίος κάλεσε μεν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε, γεγονός που επιτείνει το μυστήριο και αυξάνει τα ερωτηματικά γύρω από τους λόγους και τα αίτια της τραγικής για την άτυχη γυναίκα κατάληξης. 

Η σορός της 62χρονης θα μεταφερθεί για νεκροψία και νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου ενώ αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές ο σύζυγός της προκειμένου να καταθέσει τι γνωρίζει για τον θάνατο της γυναίκας του.

Ο, αστυνομικές αρχές, εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ακόμη κι από πλευράς του συζύγου του θύματος, καθώς το οίκημα όπου διέμεναν δεν παρουσίαζε ίχνη παραβίασης. 

Παρακολουθείστε τη δήλωση ενός γείτονα της θανούσης...

 https://www.zougla.gr/greece/article/8riler-me-8anato-ginekas-stou-gizi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .