Κυριακή, Ιουνίου 19

Πρόωρες κάλπες με τον… εχθρό υπόδικο;

Πρόωρες κάλπες με τον… εχθρό υπόδικο;

Μπορεί ο πρωθυπουργός να διατείνεται ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του ’23, διαψεύδοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα σενάρια που φιλοξενούνται στον φιλοκυβερνητικό Τύπο περί πατήματος του εκλογικού κουμπιού τον Οκτώβριο, ωστόσο οι κινήσεις τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησης δυστυχώς τα επιβεβαιώνουν.

Εκτός κι αν ο επικοινωνιακός βομβαρδισμός για την οικονομική εκτίναξη της Ελλάδας (βγαίνουμε από την ενισχυμένη εποπτεία, η ανάπτυξη εκτοξεύτηκε κλπ.), την ώρα που τα νοικοκυριά αναστενάζουν από τον πληθωρισμό, εγκαινιάζει την… παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Ενδεχομένως, σε αυτό το πλαίσιο κινούνται και τα υπόλοιπα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Όπως π.χ. το μοίρασμα χρημάτων στους δήμους, το τάξιμο έργων κατά τη διάρκεια περιοδειών, οι εσπευσμένες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, η τραγική σύμπτωση να «σκάσουν» την ίδια μέρα οι αποφάσεις για παραπομπή όλων των… εχθρών με τους οποίους έχει ανοιχτούς λογαριασμούς η κυβέρνηση στο Ειδικό Δικαστήριο και τα εκατέρωθεν «πυρά» Μητσοτάκη-Ερντογάν που ευνοούν την προεκλογική πόλωση.

Εμείς πάντως φρονούμε ότι τα παραπάνω, καθώς και άλλα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που σίγουρα ετοιμάζει η κυβέρνηση, δε θα αντέξουν ως την άνοιξη του ’23 διότι θα τα έχει κάψει ολοσχερώς η δυσβάσταχτη ακρίβεια, η οποία δεν πρόκειται να μετριαστεί ακόμη κι αν επιτευχθεί… χθες εκεχειρία στην Ουκρανία.

Που σημαίνει ότι κάλλιστα θα μπορούσε να υπάρξει ανατροπή ως προς την πρώτη και τη δεύτερη εκλογική θέση.

Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα μας λυθεί η απορία.

Μέχρι τότε, καλά μπάνια (για όσους μπορέσουν εννοείται να απολαύσουν αυτή τη νέα πολυτέλεια)…!!

 

 https://antinews.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%89%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%80%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81%cf%8c-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .