Δευτέρα, Ιουνίου 13

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Οι λαμπεροί καλεσμένοι, το πλεκτό νυφικό και το σαρίκι.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 11 Ιουνίου παντρεύτηκαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι βάφτισε, επίσης, και τον γιο που έχει αποκτήσει. Τον όνομα του μικρού; Αχιλλέας – Κωνσταντίνος.

Η τελετή είχε και παραδοσιακό χαρακτήρα, καθώς ο γαμπρός φορούσε διαρκώς το σαρίκι του, ενώ όπως είδαμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, στον χώρο παρευρέθησε και ομάδα με παραδοσιακές φορεσιές από την Κρήτη, τόπο καταγωγής της μητέρας του ηθοποιού.

Η τελετή και η δεξίωση έγινε σε πολυτελές κτήμα στο Κορωπί, ενώ από το πλευρό του ζευγαριού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς του, Μαρία Τζομπανάκη και Κωνσταντίνος Αυγουστίδης. Ο δεύτερος, μάλιστα, συνοδευόταν από τη σύζυγο και την κόρη του, Αλκυόνη.

Μαρία Τζομπανάκη – NDP
Ο Ντίνος Αυγουστίδης με την κόρη και τη σύντροφό του – NDP

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον ηθοποιό να χαμογελά περιμένοντας την νύφη και κρατώντας τον γιο τους στην αγκαλιά του. Επίσης, διακρίνεται το νυφικό φόρεμα που επέλεξε η Γεωργία Κρασσά – ένα πλεκτό, maxi dress σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό, τούλινο πέπλο και λουλούδια στα μαλλιά.

O Ορφέας Αυγουστίδης με τον γιο του.
Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά – NDP

Το ζευγάρι πάντρεψαν ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η σκηνοθέτις Φαίδρα Τσολίνα. Νονές του μικρού Αχιλλέα Κωνσταντίνου ήταν η Ελένη Ράντου, η Χριστίνα Άλγουις και η Ελένη Βασιλάκη.

Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού – NDP

Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί συνάδελφοι της μητέρας του γαμπρού, αλλά και του ίδιου. Διακρίνονται οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Δανάη Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γεωργία Αβασκαντήρα, Ευγενία Σαμαρά, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχάλης Σαράντος και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Επιπλέον, στο μυστήριο παρευρέθηκε και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Θανάσης Τότσικας – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – NDP
Ελένη Ράντου – NDP
Μαρίζα Ρίζου – NDP
Ευγενία Σαμαρά – NDP
Γιώργος Παπαγεωργίου – Δανάη Μιχαλάκη – NDP
Κωνσταντίνος Ασπιώτης – Κωνσταντίνα Κλαψινού – NDP
Αλεξάνδρα Αϊδίνη – NDP
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Μιχάλης Σαράντος – NDP
Κωνσταντίνος Ασπιώτης – Κωνσταντίνα Κλαψινού – NDP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .