Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο…

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο έχει τραγουδήσει εδώ και πολλά χρόνια ο γνωστός και δημοφιλής βάρδος Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι στίχοι του έχουν μια τεράστια διαχρονική αξία. Και φυσικά «κουμπώνουν» απόλυτα με τα όσα βιώνουμε από τον Μάρτιο του 2020 και μετά. Με μια κυβέρνηση να έχει ξεπεράσει ορισμένες …«κόκκινες» διαχωριστικές γραμμές και μια αντιπολίτευση να αποτελεί ουσιαστικά το δεκανίκι της, προσποιούμενη ότι τάχα αντιδράει …για τα μάτια του κόσμου. Αυτή η αντιπολίτευση των ημερών του κορωνοϊού γράφει ιστορία πραγματικά. Κατηγορεί την κυβέρνηση για εντελώς ανούσια πράγματα (για να δείξει ότι παίζει τον ρόλο της

αντιπολίτευσης αλλιώς γιατί να λέγεται άραγε αντιπολίτευση και όχι συμπολίτευση) και για τα πραγματικά, τα ουσιαστικά συμπράττει μαζί της.

Και ποια είναι τα ουσιαστικά θέματα αγαπητοί μου φίλοι από τον Μάρτιο του 2020 και μετά; Τα περιοριστικά μέτρα, τα lockdown, τα pcr test, τα self test, τα εμβόλια και οι άμεσες ή έμμεσες υποχρεωτικότητες σε όλα αυτά. Αυτά είναι τα πραγματικά σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον απλό καθημερινό άνθρωπο που δουλεύει και έχει παιδιά τα οποία πηγαίνουν στο σχολείο. Σε όλα αυτά τα ζητήματα η αντιπολίτευση δεν έχει υψώσει κανένα ανάστημα, δεν έχει εκφράσει την παραμικρή –ουσιαστική- αντίρρηση. Έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυβέρνηση. Έχει συμπλεύσει μαζί της στο όνομα της «πανδημίας» (μήπως είναι τελικά επιδημία;), υποτίθεται για να … μας σώσει (θυμάστε ποτέ άλλοτε έστω και έναν πολιτικό να ενδιαφερόταν τόσο πολύ για την υγεία του κόσμου;).

 https://news12.gr/to-paichnidi-einai-stimeno-kai-apo-prin/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.