Σάββατο, Ιουνίου 4

ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!! Η απίστευτη κοροιδία των Ουκρανών και η αφέλεια του Πούτιν με τα πυρηνικά

MatPutin

«Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από το Κίεβο και το Τσερνίχιβ, κατόπιν συμφωνίας με την Ουκρανία στην συνάντηση της Κωνσταντινούπολης, έχοντας η Ουκρανία αποδεχθεί ότι θα παραμείνει ένα ουδέτερο κράτος, όπως η Αυστρία και δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα, αλλά το Κίεβο μας ξεγέλασε υπό την πίεση ξένων κρατών»!

Αυτό δήλωσε η Valentina Matviyenko, πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Άνω Βουλής) και πρώην πρεσβευτού της Ρωσίας στην Ελλάδα (1997-1998) (στην φωτό με τον Β.Πούτιν).

Όπως δήλωσε η ισχυρή κυρία της ρωσικής πολιτικής σκηνής κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο της Μοζαμβίκης Filipe Jacinto Nyusi, «Διαπραγματευόμασταν με την Ουκρανία την υπογραφή μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Έτσι αποσύραμε τα στρατεύματά μας από το Κίεβο, και το Τσερνίχιβ. Ήταν μία συμφωνία που ταίριαζε στην Ουκρανία και τη Ρωσία. Η βασική προϋπόθεση εκεί ήταν ότι η Ουκρανία θα παραμείνει εκτός μπλοκ, ουδέτερο κράτος, όπως η Αυστρία, για παράδειγμα, ότι δεν θα είναι ένα πυρηνικό κράτος».

Ωστόσο η συμφωνία δεν υπεγράφη γιατί παρενέβησαν ξένες δυνάμεις που θέλουν να συνεχιστεί ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας , «αυτοί δεν επέτρεψαν να υλοποιηθεί η συμφωνία»!

Επισημαίνεται ότι οι διαβουλεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας ξεκίνησαν στα τέλη Φεβρουαρίου: οι αντιπροσωπείες πραγματοποίησαν δύο κατ’ ιδίαν συναντήσεις στη Λευκορωσία, μετά τις οποίες αποφασίστηκε να συνεχιστούν καθημερινά μέσω σύνδεσης βίντεο.

Στα τέλη Μαρτίου, ένας άλλος γύρος διαπραγματεύσεων έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα το Κίεβο να υποβάλει γραπτές προτάσεις για μελλοντική συνθήκη.

Τώρα είναι αργά-αν όντως συνέβησαν αυτά: Η εγκατάλειψη της πολιορκίας του Κιέβου που συνιστούσε την μεγαλύτερη ρωσική στρατιωτική επιτυχία από τις 24 Φεβρουαρίου, χωρίς να πάρει η Μόσχα απτά, άμεσα και ταυτόχρονα ανταλλάγματα, δείχνει αφέλεια ή για να το πούμε λαϊκιστί: «Τους έπιασαν Κώτσους»!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%ce%91-%ce%a0%ce%a9%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%9b%ce%97%ce%9e%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%95%ce%9c%ce%9f-%ce%97-%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .