Κυριακή, Ιουνίου 12

Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιάζει με το μπικίνι της

Betty_Maggira

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Την πιο καλοκαιρινή φωτογραφία χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του Open ανέβασε τον λογαριασμό της στο Instagram της μια ολόσωμη φωτογραφία της στην οποία ποζάρει στον φακό φορώντας το μαύρο της μπικίνι. Η Μπέττυ στα 48 της χρόνια συναγωνίζεται επάξια 20χρονες καθώς διαθέτει ένα καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί.

Τι έχει πει για τα μυστικά ομορφιάς της
«Δεν κάνω τίποτα. Είναι το σκαρί μου και όσο μεγαλώνω χειροτερεύει αυτό. Όσο μεγαλώνω αρχίζω και προσέχω λίγο παραπάνω. Να κόβω τις ζάχαρες, να μην τρώω τόσα πολλά γλυκά, να μην τρώω μεγάλες ποσότητες γιατί το σώμα σου όσο είσαι νέα ο μεταβολισμός είναι διαφορετικός. Είμαι τυχερή και με έχει ευλογήσει ο θεός από την άποψη ότι τρώω αρκετά και τρώω διάφορα πράγματα. Δεν στερούμαι και δεν θα μπορούσα να στερηθώ. Παρόλα αυτά προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Δεν έχω πάρει ποτέ πολλά κιλά. Άμα πάρω δύο – τρία προσέχω και μετά σταματάω. Δεν αφήνω να ξεφύγει ποτέ η ζυγαριά πάνω από αυτά τα δύο τρία κιλά», είχε πει σε συνέντευξή της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της
Protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .