Κυριακή, Ιουνίου 12

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ Η ΠΙΘΗΚΟΝΟΣΟΣ! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ; ΣΥΓΚΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ! ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΟ-ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ!

ΠΙΘΗΚΙΑ

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) έχει «αναβαθμίσει» την ευλογιά των πιθήκων σε «ειδοποιήσιμη ασθένεια» , πράγμα που σημαίνει ότι κάθε θετικό τεστ πρέπει να αναφέρεται αμέσως στην κρατική υπηρεσία. Η Telegraph αναφέρει ότι “η ευλογιά των πιθήκων αναβαθμίστηκε στο ίδιο επίπεδο με τη λέπρα και την πανώλη”

 

Απο off-guardian:

 

Το CDC των ΗΠΑ έχει λάβει την περίεργα συγχρονισμένη απόφαση να αυξήσει την ειδοποίηση ταξιδιού στο Monkeypox στο επίπεδο 2 , το οποίο συνιστά στους ανθρώπους «να εφαρμόζουν ενισχυμένες προφυλάξεις».

 

Για όσους δεν έχουν φτάσει ακόμη σε αυτό το στάδιο, σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους η ευλογιά των πιθήκων ακολουθεί ακριβώς τον ίδιο δρόμο με τον «Covid»…

 

Το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων είχε «προβλεφθεί» από μια άσκηση λίγους μήνες πριν συμβεί. Ακριβώς όπως ο Covid .

Είδαμε την αφήγηση να ενισχύεται από φήμες ότι είναι ένα βιο-όπλο. Αυτές οι κατηγορίες έχουν προχωρήσει αμφίδρομα, με τον δυτικό Τύπο να λέει ότι η Monkeypox είναι ένα ρωσικό βιο-όπλο και οι κινεζικές φήμες υποστηρίζουν ότι κυκλοφόρησε σκόπιμα από τις ΗΠΑ. Ακριβώς όπως ο Covid!

Βλέπουμε ιδρύματα να αναθεωρούν την ιστορία προκειμένου να διογκώσουν την πιθανή απειλή της νόσου. ακριβώς όπως ο Covid.

Η διάγνωση της ευλογιάς των πιθήκων γίνεται μέσω τεστ PCR . Αυτά τα τεστ πρόκειται να γίνουν ευρύτερα διαθέσιμα καθώς οι υπεύθυνοι δοκιμών «καταλαμβάνουν τη νέα αγορά» και οι κυβερνήσεις σχεδιάζουν να «εντείνουν τις δοκιμές» . Οι αυξημένες δοκιμές (με ένα αναξιόπιστο τεστ) θα μπορούσαν να διογκώσουν τεχνητά «περιπτώσεις» και να τροφοδοτήσουν τον πανικό. Ακριβώς όπως ο Covid!

Η αφήγηση της ευλογιάς των πιθήκων προωθείται από χώρες και στις δύο πλευρές του «Νέου Ψυχρού Πολέμου». Ακριβώς όπως ο Covid!

Ήδη καταφεύγουν στον τίτλο «νέα παραλλαγή» , που δεν ήταν κάτι για τον Covid για σχεδόν ένα χρόνο. Αυτό οφείλεται σε απόγνωση ή ανυπομονησία; Ποιος μπορεί να πει, αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για το επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα.

 

Προσπαθούν ακόμη και να επαναφέρουν τις μάσκες σε στυλ υποστηρίζοντας ότι η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να έχει μεταφερθεί στον αέρα .

 

Και, φυσικά, η μεγαλύτερη ομοιότητα βρίσκεται στη λύση: τα «εμβόλια»!

 

Έχει ήδη αποφασιστεί ότι τα εμβόλια που σχεδιάστηκαν αρχικά για την ευλογιά λειτουργούν και για την ευλογιά των πιθήκων και ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου.

 

Πρόβλεψη από σειρά το 2015 βασισμένη σε αληθινά αρχεία του FBI!

Η σειρά Xfiles είναι αληθινοί φάκελοι του FBI που έχουν μπει στο αρχείο. Είναι η σειρά που είχε προβλέψει το χτύπημα στους δίδυμους πύργους και πολλά ακόμα γεγονότα πριν αυτά συμβούν.

 

Δείτε τι λένε για την ευλογιά των πιθήκων (monkeypox), η περιγραφή του βίντεο περιττή…

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%9f%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4-%ce%97-%ce%a0%ce%99%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%9f%ce%9d%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%99-%ce%95%ce%a4%ce%9f%ce%99%ce%9c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .