Δευτέρα, Ιουνίου 27

Γεωργιανός που «σιδέρωνε» τα θύματά του και είχε συλληφθεί τέσσερις φορές κυκλοφορούσε ελεύθερος!

 Δεν τίθεται θέμα απέλασης διαβεβαιώνουν οι Αρχές

Ένας Γεωργιανός «πρόσφυγας» αρχηγικό “στέλεχος” της  συμμορίας γεωργιανών  που μπούκαραν στα σπίτια Ελλήνων και «σιδέρωναν» τα θύματά τους προσήχθη εχθές το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ στη Μύκονο και αυτό τυχαία στο πλαίσιο της επιχείρησης “φιάσκο” για κυκλώματα μπράβων στο νησί,

Ο γεωργιανός 51 ετών, είχε συλληφθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν στην Ομόνοια, τα Πατησιά και τον Άγιο Παντελεήμονα (2013, 2015, 2019 και 2021) παρ΄όλα αυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος χωρίς φυσικά και να έχει απελαθεί.

Ο Γεωργιανός ελέγχθηκε εχθές στις 20:30  κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντός εστιατορίου γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου που βρίσκεται  στο Καλό Λιβάδι.

 pronews.gr στο Instagram

Είναι άγνωστο εάν η προσαγωγή του μετατραπεί σε σύλληψη, αλλά όπως διαβεβαιώνουν οι Αρχές δεν μπορεί να τεθεί θέμα απέλασης  από τη χώρα καθώς αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η  ομαλή ενσωμάτωσή των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .