Σάββατο, Ιουνίου 18

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ ιδιοκτήτη πρατηρίου στο Γέρακα

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ ιδιοκτήτη πρατηρίου στο Γέρακα

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Κατά τη μαφιόζικη επίθεση που στήθηκε εις βάρος του άτυχου 38χρονου, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, τον «γάζωσαν» το θύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο πρατήριο

καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 88, στο ύψος του Γέρακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες. Μάλιστα, η μανία των πυροβολισμών φαίνεται από τις τρύπες που προκλήθηκαν στις ταμπέλες και τη τζαμαρία γειτονικού καταστήματος!

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, με όνομα Γ.Μ, έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα βανάκι λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τον πλησίασε και το θύμα δέχτηκε τα πυρά. Οι δράστες αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία διερευνά όλες τις εκδοχές, καθώς και την πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κύκλωμα της νύχτας.

Λίγο μετά από τη δολοφονία, εντοπίστηκε καμμένο το όχημα των δραστών στην οδό Μάνου Κατράκη στην Παλλήνη.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, έχοντας αποκλείσει το χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .