Σάββατο, Ιουνίου 4

Τελειώνει Μαξίμου και Μητσοτάκη ο Αντώναρος για την παραπομπή Παππά: «Κρυφοελπίζουν στο Μαξίμου να αλλάξουν την ατζέντα… Χάθηκε η μπάλα για τους ά(χ)ριστους»

«Καταπέλτης» ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την παραπομπή του Νίκου Παππά στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών του 2016, που πρότεινε προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Πίσω από το ζήτημα της παραπομπής, ο Ευ. Αντώναρος βλέπει μια προσπάθεια και ελπίδα του Μαξίμου να αλλάξει την πολιτική ατζέντα 

– «με την ακρίβεια, το ρεύμα, τη ΔΕΗ και τα καμώματα του αφεντικού της, τις ρήτρες αναπροσαρμογής και τόσα άλλα», όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ωστόσο, «χάθηκε η μπάλα για τους ά(χ)ριστους», καταλήγει με νόημα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«…..για όλα φταίει ο Νίκος Παππάς. Ακόμη και για το ότι δεν μπορει να αλλάξει — όπως κρυφοελπίζουν στο Μαξίμου — την ατζέντα με την ακρίβεια, το ρεύμα, τη ΔΕΗ και τα καμωματα του αφεντικού της, τις ρήτρες αναπροσαρμογής και τόσα άλλα..
ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΥΣ»

 

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΥΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .