Κυριακή, Ιουνίου 19

Μέτρα κατόπιν… λαϊκού τσακίσματος

Καλό ξεμπέρδεμα αδέρφια…!!!

Μέτρα κατόπιν… λαϊκού τσακίσματος

Δεν ξέρουμε αν το αντιλήφθηκε η άδεια τσέπη σας, αλλά η μνημονιακή εποπτεία αποτελεί παρελθόν, με την ανάπτυξη για το ’21 να εκτοξεύεται στο 8,3%.

Ουάου που θα έλεγε κι εκείνη η ψυχή που μας οδήγησε στο τρίτο και χειρότερο μνημόνιο με τις μπαρούφες του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ζορίζεται ιδιαίτερα από την ακρίβεια που έχει σαρώσει κυριολεκτικά τα πάντα και επιχειρεί μάταια να επισκιάσει τη ζοφερή κατάσταση μέσω πομφολύγων όπως των παραπάνω.

Καθώς και με ετεροχρονισμένα μέτρα.

Μέτρα κατόπιν… λαϊκού τσακίσματος.

Τακτική που ακολουθεί από το ξέσπασμα της κορονοκρίσης.

Όπου αφού επέβαλε τα πιο σκληρά lockdowns, ισοπεδώνοντας την οικονομία, θυμήθηκε έπειτα να μοιράσει τις περιβόητες επιστρεπτέες προκαταβολές, τα επιδόματα κορονοϊού και τις απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, εκτοξεύοντας το χρέος στα ουράνια.

Ομοίως και στη γεωπολιτική κρίση με τα γνωστά επακόλουθα σε ενέργεια, τρόφιμα κ.ο.κ.

Πρώτα πάθαμε απανωτά εγκεφαλικά με τους λογαριασμούς ρεύματος, τις τιμές της βενζίνης και το δυσπρόσιτο σούπερ μάρκετ και μετά ήρθαν οι παρεμβάσεις, με τους επιτήδειους να εξακολουθούν να κονομάνε και το χρέος να συνεχίζει την ανιούσα, μάλλον για να κατακτήσει κάποιον άλλο γαλαξία.

Πάλι κάλα πάντως που βγαίνουμε από την εποπτεία των κορακιών.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι εν μέσω γεωπολιτικού χάους, εκεί πάνω στις καραμπόλες των μεγάλων παιχτών, θα υπάρξει κάποιο θαύμα και δε θα μπούμε σε νέα.

Τι άλλο να πούμε με αυτά που βλέπουμε;

Καλό ξεμπέρδεμα αδέρφια…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .