Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Κάρμεν Ρουγγέρη-Χριστίνα Κουλουμπή: Η εμφάνιση μητέρας και κόρης - Η εξωτερική τους ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Κάρμεν Ρουγγέρη-Χριστίνα Κουλουμπή: Η εμφάνιση μητέρας και κόρης - Η εξωτερική τους ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Ένα νέο φεστιβάλ ξεκίνησε δυναμικά στην Αθήνα, με στόχο να γίνει θεσμός, το Kids Dream Festival. Πρόκειται για μια ιδέα της ηθοποιού Μαρίας Παπαλάμπρου, η οποία προσκάλεσε καταξιωμένους δημιουργούς και ερμηνευτές να παρουσιάσουν το έργο τους στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Κάρμεν Ρουγγέρη με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή.

Η Χριστίνα Κουλουμπή έχει εξελιχθεί στο δεξί χέρι της μητέρας της. Ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της στην υποκριτική, έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης απ' όπου έγινε γνωστή στο κοινό.


Στο παιδικό φεστιβάλ που ξεκίνησε στο Άλσος Στρατού τις είδαμε μαζί και μας χάρισαν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. Πόζαραν μαζί στον φακό του govastileto.gr με τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματά τους και σίγουρα η εξωτερική τους ομοιότητα είναι εντυπωσιακή.
 

Πηγή Φωτογραφιών: NDP Photo Agency

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.