Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Μπουκάρουν στα σπίτια…!!! Χαλάνδρι: Οι δράστες διάρρηξης έδεσαν με αλυσίδα και χτύπησαν ένοικο διαμερίσματος!

6789568567

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/06-04.30) στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου διπλοκατοικίας στο Χαλάνδρι, στο οποίο διαμένει 68χρονη γυναίκα. Οι κακοποιοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ένοικο και πριν προλάβει να αντιδράσει, την έδεσαν με αλυσίδα και τη φίμωσαν ενώ ερεύνησαν τους χώρους της οικίας της.

Οι δράστες με χρήματα και κοσμήματα τα οποία εντόπισαν στο διαμέρισμα, καθώς και τα κλειδιά του οχήματος της 68χρονης, και διέφυγαν χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν το αυτοκίνητο. Είναι ένα ακόμα περιστατικό εγκληματικής δράσης στα βορειανατολικά προάστια της Αττικής, με τη διάρρηξη να δημοσιεύεται ως περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης (15/06) καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, .

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.