Δευτέρα, Ιουνίου 20

Ο Σαμαράς πάντως πήγαινε με το αμάξι

Ο Σαμαράς πάντως πήγαινε με το αμάξι

Όταν ο λαός πένεται εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να δώσει απτές λύσεις, πέρα από ελεημοσύνη, για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα οι τραγικές συνέπειες ένεκα των απανωτών κρίσεων, ο επικεφαλής της τουλάχιστον πρέπει να τηρεί τα προσχήματα και να μην προκαλεί με τη συμπεριφορά του.

Προφανώς, οι… άριστοι του Μαξίμου δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει για τη λαϊκή τσέπη η εκτόξευση της βενζίνης σχεδόν στα 3 ευρώ.

Διαφορετικά θα συμβούλευαν τον πρωθυπουργό να πάει στην Καλαμάτα (μόλις 2 ώρες από την Αθήνα-  237 χλμ), με το αμάξι κι όχι με το Falcon.

Σε κάθε περίπτωση, ας κάνουν τον κόπο να δουν τα γιουχαΐσματα στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογα ατοπήματα.

Και μιας και αναφερόμαστε στην Καλαμάτα, εξ όσων θυμόμαστε, ο Σαμαράς, επί πρωθυπουργίας του, ο οποίος ήταν κι αυτός αντιμέτωπος με απανωτές κρίσεις που τσάκιζαν τα λαϊκά εισοδήματα, φρόντιζε να μην προκαλεί και επισκεπτόταν την περιφέρειά του πάντα με το αμάξι.

Ενδεχομένως αν o Μητσοτάκης τον είχε προσκαλέσει να κατέβουν παρέα στην Καλάματα, θα τον είχε προστατεύσει όχι μόνο από την οργή λόγω Falcon, αλλά κι από την οργή για όσα ανέφερε περί… πανηγυριών φωτογραφίζοντας τους τοπικούς βουλευτές.

Αντιλαμβανόμαστε ότι δυσαρεστήθηκε από το γεγονός ότι ο καλαματιανός λαός δεν έσπευσε να τον υποδεχτεί μετά βαΐων και κλάδων.

Ωστόσο, έπρεπε να κρύψει τον θύμο του και να μην προβεί σε αυτούς τους αδιανόητους χαρακτηρισμούς κατά των βουλευτών, την ώρα μάλιστα που η χώρα βρίσκεται επί της ουσίας σε προεκλογική περίοδο.

Πάντως, διαψεύδονται ως αναληθείς πληροφορίες που… δείχνουν σαμαρικό δάκτυλο πίσω από την αποτυχημένη -από πλευράς λαϊκής ανταπόκρισης- πρωθυπουργική επίσκεψη στην Καλαμάτα.   

  https://antinews.gr/%ce%bf-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%cf%89%cf%82-%cf%80%ce%ae%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%be%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .