Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ»

ΚΟΥΛΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Νέα επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Νικόλας Μαδούρο.

Με τη δήλωσή του «δεν υπάρχει πια Μητσοτάκης για μένα» να έχει προηγηθεί ο Τούρκος πρόεδρος ξαναμίλησε για τον Έλληνα πρωθυπουργό τονίζοντας ότι άλλα του είπε στη συνάντηση που είχαν οι δυό τους και μετέφερε συγκεκριμένα: «Μου είπε ας μην αφήνουμε τρίτους να μπαίνουν ανάμεσά μας»

και έπειτα μίλησε κατά της Τουρκίας δύο ή τρεις βδομάδες αργότερα σε επίσημες δηλώσεις του στις ΗΠΑ, σαν να μην είχαν συμβεί ποτέ όλα αυτά.

Απαντώντας σχετικά με την τακτική που ακολουθεί για το ΝΑΤΟ «Η Ελλάδα και η Γαλλία ξαναμπήκαν στο ΝΑΤΟ; Και τι έγινε; Εννέα αμερικανικές βάσεις υπάρχουν στην Ελλάδα. Λένε ότι είναι για τη Ρωσία..»

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%99-%ce%98%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99-%ce%9d%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%a0%ce%95%ce%99-%ce%9f-%ce%a3%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%99-%ce%a0%ce%a1%ce%91%ce%93/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.