Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Τέρης Χρυσός: Είμαι έτοιμος για το φευγιό μου – Γιατί δεν παντρεύτηκα ποτέ

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο τραγουδιστής, Τέρης Χρυσός στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA.

Η αγάπη του για την μεγάλη επιτυχία του “Τάκα τάκα” είναι μεγάλη. Όταν ρωτήθηκε αν του έκανε ζημιά, γιατί κάποιοι το θεωρούσαν αστείο τραγούδι, απάντησε: “Όχι ζημιά. Από το Τάκα τάκα έχω φάει ψωμί. Αστείο καθόλου”.

Είπε ότι δεν τον έχει πιάσει άγχος με την ηλικία του. “Είμαι πάντα ταυτισμένος με την ηλικία μου και έτοιμος για το φευγιό μου”, σημείωσε. “Εγώ θα λείπω. Θα είμαι σε άλλο πλανήτη προφανώς και ο κόσμος θα ακούει τα τραγούδια αυτά και θα λέει ‘βρε αυτόν τον τραγουδιστή τον ήξερα’” συμπλήρωσε.

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 1,5 χρόνο, όταν υπέστη έμφραγμα. “Βρήκαν ότι τρεις αρτηρίες ήταν βουλωμένες. Έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, που κράτησε δέκα ώρες” ανέφερε.

Τέρης Χρυσός: “Δεν παντρεύτηκα γιατί ήμουν μαμάκιας”

Αποκάλυψε επίσης πως ο  λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ ήταν η μητέρα του, με την οποία έμενε μαζί. “Ήμουν παιδί της μαμάς, μαμάκιας. Η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε. Τρεις φορές, μια εκ των οποίων στην Αμερική επρόκειτο να παντρευτώ, αλλά η μάνα μου ήταν πάντα αντίθετη” εξομολογήθηκε ο Τέρης Χρυσός.

Ήμουν παιδί της μαμάς, μαμάκιας. Η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε. Τρεις φορές, μια εκ των οποίων στην Αμερική επρόκειτο να παντρευτώ, αλλά η μάνα μου ήταν πάντα αντίθετη” εξομολογήθηκε ο Τέρης Χρυσός.

https://www.enikos.gr/lifestyle/teris-chrysos-eimai-etoimos-gia-to-fevgio-mou/1691117/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.