Τρίτη, Ιουνίου 21

Γ.Κύρτσος: «Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε Καλαμάτα με το αεροσκάφος του για να μιλήσει για πράσινη μετάβαση – Κουραστικά αντιφατικός»

 «Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικινδυνότητας»

Ο διεγραμένος βουλευτής της ΝΔ  Γιώργος Κύρτσος (τακτική που πλέον ακολουθεί συχνά το κόμμα σε όποιον αντιτίθεται στο «προοδευτικό» της πνεύμα), σχολίασε δικαίως την επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, την οποία ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Μάλιστα η επίσκεψη έχει ως βασική θεματολογία την πράσινη μετάβαση.

Ο ευρωβουλευτής τονίζει ότι ο πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα – μια απόσταση μόλις 2,5 ωρών- προκειμένου να μιλήσει για… πράσινη μετάβαση και περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου!

«Κουραστικά αντιφατικός ο Μητσοτάκης. Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα-διαδρομή 2 1/2 ωρών με αυτοκίνητο- για να μιλήσει για περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου, πράσινη μετάβαση, αποτελεσματική διακυβέρνηση. Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικίνδυνότητας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Κύρτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .