Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Γ.Κύρτσος: «Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε Καλαμάτα με το αεροσκάφος του για να μιλήσει για πράσινη μετάβαση – Κουραστικά αντιφατικός»

 «Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικινδυνότητας»

Ο διεγραμένος βουλευτής της ΝΔ  Γιώργος Κύρτσος (τακτική που πλέον ακολουθεί συχνά το κόμμα σε όποιον αντιτίθεται στο «προοδευτικό» της πνεύμα), σχολίασε δικαίως την επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, την οποία ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Μάλιστα η επίσκεψη έχει ως βασική θεματολογία την πράσινη μετάβαση.

Ο ευρωβουλευτής τονίζει ότι ο πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα – μια απόσταση μόλις 2,5 ωρών- προκειμένου να μιλήσει για… πράσινη μετάβαση και περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου!

«Κουραστικά αντιφατικός ο Μητσοτάκης. Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα-διαδρομή 2 1/2 ωρών με αυτοκίνητο- για να μιλήσει για περιορισμό αερίων του θερμοκηπίου, πράσινη μετάβαση, αποτελεσματική διακυβέρνηση. Σαν εκκρεμές μεταξύ γελοιότητας και επικίνδυνότητας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Κύρτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.