Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Γιώργος Τράγκας: Αποποιείται την κληρονομιά ο γιος του Φρέντυ

Γιώργος Τράγκας: Αποποιείται την κληρονομιά ο γιος του Φρέντυ

Αποποιείται τη μυθική κληρονομιά που του αναλογεί από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, ο γιος του Φρέντυ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Θέμης Σοφός.

Όπως σημειώνει ο συνήγορός του Φρέντυ Τράγκα, «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμιξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας».

Ο γιος του δημοσιογράφου δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών αρχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θέμη Σοφού:

Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος - Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμιξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).

Αθήνα, την 7 Ιουνίου 2022 Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Θέμης Σοφός, Δ.Ν. - Δικηγόρος

 .zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.