Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Τάσος Ιορδανίδης: «Βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα...»

Τάσος Ιορδανίδης: «Βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα...»

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής του, την κατάθλιψη, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για ένα τρίτο παιδί. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Έχασα 32 κιλά, ναι. Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορονοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ».

Στη συνέχεια είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, είτε ήμουν σε κατάθλιψη όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Στο φαγητό, το ποτό σε άλλες περιπτώσεις».

 

«Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκαστικά να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι που μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι πολύ πιο σεμνός στις επιλογές σου, πολύ πιο ταπεινός και όλο αυτό μου κούνησε το κεφάλι πάρα πολύ. Στήριγμα μου η Θάλεια, βράχος η Ματίκα δεν το συζητάμε. Εγώ θα ήθελα να κάνω τρίτο παιδάκι αλλά νομίζω ότι η Θάλεια… θα με χώριζε» είπε στο τέλος ο Τάσος Ιορδανίσης.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.