Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Πανός Κοκκινόπουλος: Η απάντηση στην επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή

Πανός Κοκκινόπουλος: Η απάντηση στην επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν κάποιες παλιές αναρτήσεις στο Facebook της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην οποία εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη.

Σε μια από αυτές τις αναρτήσεις, η 33χρονη είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της μια εικόνα από μια χιουμοριστική σελίδα του Facebook, η οποία έγραφε: «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή».

Αυτή την ανάρτηση, θέλησε να σχολιάσει και ο γνωστός σκηνοθέτης, που έχει ταυτιστεί με τις σειρές «Κόκκινος Κύκλος» και «10η Εντολή», οι οποίες παρουσίαζαν γνωστά εγκλήματα, απάντησε με τον δικό του τρόπο στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Κοκκινόπουλος αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου το 2019 και απάντησε από κάτω: «Πες το κι έγινε».

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.