Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέστρεψε στο Instagram μετά από μήνες απουσίας! (φωτογραφίες)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέστρεψε στο Instagram μετά από μήνες απουσίας! (φωτογραφίες)

Σύσσωμη η οικογένεια Βαρθακούρη απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σύμη. Μάλιστα μαζί τους βρίσκονται και οι γονείς της Αντελίνας Βαρθακούρη, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media και το τρυφερό μήνυμα για τον χρόνο που πέρασε με την οικογένειά της.

Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να περιορίσει τις προσωπικές αναρτήσεις και

τις selfie φωτογραφίες στο Instagram. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε την αλλαγή στην εμφάνιση της συζύγου του.

«Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά».

Ωστόσο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Αντελίνα Βαρθακούρη για την ώρα δεν θέλησε να αποκαλύψει το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου» αποκάλυψε η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό σε ερώτηση που δέχτηκε στα stories της.

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.