Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ας ελπίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με τον Joe Biden σε περίπτωση τουρκικής εισβολής

Η “αποστολη” του πλανηταρχη

Μια οικογένεια βουτηγμένη στη διαφθορά και τα σκάνδαλα

Kαθώς οι αποκαλύψεις για την οικογένεια Biden φθάνουν κατά ριπάς ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός να τηλεφωνήσει στον ισχυρό φίλο του Πρόεδρο Joe Biden (στον οποίο-μεταξύ άλλων- ανατέθηκε και η αποστολή να επιβάλλει τις ψηφιακές ταυτότητες στον αμερικανικό λαό μέσω των βιομετρικών στοιχείων) σε περίπτωση πιθανής τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά.
Κι αυτό γιατί ο βίος και η πολιτεία της οικογένειας του πλανητάρχη είναι πιο διάτρητος από κεφαλογραβιέρα-όπως θα έλεγε και ο Έλληνας υπ. Άμυνας, για τον οποίο ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει αντίστοιχη η χειρότερη τύχη από τον προκάτοχό του των Ιμίων, Γεράσιμο Αρσένη.


Ο φορητός υπολογιστής του Hunter Biden είναι ομιλητικότατος. Η Νew York Post είχε αποκαλύψει προεκλογικά ροές χρημάτων Ρώσων ολιγαρχών στην οικογένεια Biden διά μέσω του γιου τους Hunter. Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που αναγκάζονται να το παραδεχθούν πλέον και οι New York Times που στηρίζουν τον Biden.

Βy Miranda Devine/ New York Post

H Post θα χαρακτηρίσει τη καθυστερημένη παραδοχή των Τimes σαν προδοσία των αναγνωστών τους που κρατήθηκαν στο σκοτάδι για την αληθινή φύση του Προέδρου Joe Biden πριν από τις εκλογές του 2020.

“Αλλά τώρα που βρισκόμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, υπάρχουν ορισμένα σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση, τα οποία αφορούν την εθνική ασφάλεια της Αμερικής σε μια περίοδο διεθνούς κινδύνου.

Eρώτηση 1

Η γραμματέας Τύπου του Προέδρου Biden, Jen Psaki, αρνήθηκε να απαντήσει στον δημοσιογράφο της The Post στον Λευκό Οίκο, Steven Nelson, όταν είχε τη σπάνια ευκαιρία να της κάνει δύο από αυτές τις ερωτήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Η δικαιολογία της Psaki ήταν ότι ο Hunter Biden «δεν εργάζεται στην κυβέρνηση».

Αλλά δεν ρωτήθηκε για τον Hunter. Την ρωτούσαν για το αφεντικό της, τον πρόεδρο.

«Πώς αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος Biden τις συγκρούσεις συμφερόντων όταν πρόκειται για την επιβολή κυρώσεων σε άτομα που έχουν συναλλαγές με την οικογένειά του;» ρώτησε ο Nelson.
«Ποιες θα ήταν οι συγκρούσεις συμφερόντων του;» απάντησε ψύχραιμα η Psaki.

Λοιπόν, για αρχή, η Ρωσίδα ολιγάρχης Yelena Baturina, η οποία πλήρωσε 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε τραπεζικό λογαριασμό που σχετίζεται με τον Hunter και τον επιχειρηματικό συνεργάτη του Devon Archer, δεν υπέστη κυρώσεις όπως συνέβη με τους άλλους ολιγάρχες που συμμάχησαν με τον Πρόεδρο Vladimir Putin αυτόν τον μήνα.

Γιατί όχι; Ήταν παράλειψη; Ήταν μια χάρη;

Είναι μια σοβαρή ερώτηση που αξίζει μια σοβαρή απάντηση.

Η Baturina έστειλε 3,5 εκατομμύρια δολάρια στις 14 Φεβρουαρίου 2014 στην Rosemont Seneca Thornton, μια κοινοπραξία που δημιουργήθηκε μεταξύ της Rosemont Seneca —της εταιρείας που συνιδρύθηκε από τους Hunter, Archer και Chris Heinz— και το Thornton Group.

Ο Πρόεδρος Biden αρνήθηκε επανειλημμένα ότι συναντήθηκε με επιχειρηματικούς εταίρους του Hunter στο εξωτερικό, αλλά τα στοιχεία του φορητού υπολογιστή αποδεικνύουν το αντίθετο.

Τα ίχνη της Baturina επισημάνθηκαν σε «αναφορές ύποπτης δραστηριότητας» που παρασχέθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών σε έρευνα των Ρεπουμπλικανών της Γερουσίας από τις επιτροπές Οικονομικών και Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων.

Ο δικηγόρος του Hunter αρνήθηκε ότι ο Hunter επωφελήθηκε από τη συναλλαγή, λέγοντας στο CNN: «Ο ισχυρισμός ότι πληρώθηκε 3,5 εκατομμύρια δολάρια είναι ψευδής».

Ποιος έλαβε λοιπόν τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια και πλήρωσε φόρο για αυτά;

Επτά εβδομάδες μετά την τραπεζική μεταφορά της Baturina, ο Hunter και ο Archer πέταξαν στη λίμνη Como της Ιταλίας και είχαν μια συνάντηση μαζί της στη Villa d’Este, ένα αγαπημένο στέκι των Ρώσων ολιγαρχών.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2015, η Baturina και ο σύζυγός της, ο πρώην διεφθαρμένος δήμαρχος της Μόσχας και πολιτικός σύμμαχος του Putin, Yury Luzhkov, εμφανίστηκαν σε μια λίστα καλεσμένων που ετοίμασε ο Hunter για ένα δείπνο στο Cafe Milano της Ουάσιγκτον, όπου ο πατέρας του, τότε αντιπρόεδρος, θα συναντηθεί με τους επιχειρηματικούς εταίρους του γιου του στο εξωτερικό από τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Καζακστάν.

Αφού η The Post δημοσίευσε λεπτομέρειες για εκείνο το δείπνο πέρυσι, ο Λευκός Οίκος παραδέχτηκε αθόρυβα σε έναν ελεγκτή πληροφοριών της Washington Post ότι ο Biden παρευρέθηκε στο δείπνο, αλλά μόνο για λίγο.

Αυτή είναι μια αρκετά σημαντική παραδοχή, γιατί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Biden αρνήθηκε επανειλημμένα ότι είχε συναντηθεί με επιχειρηματικούς εταίρους του Hunter στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, αρνήθηκε ότι συναντήθηκε με τον Ουκρανό χορηγό του Hunter, Vadym Pozharskyi, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στο δείπνο.
Πατέρας και γιος συνεχίζουν να υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον, ακόμη και με τα στοιχεία εναντίον τους.

Ο Pozharskyi ήταν στέλεχος της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Burisma, που ανήκε στον ευθυγραμμισμένο με τη Ρωσία ολιγάρχη Mykola Zlochevsky, ο οποίος πλήρωνε στον Hunter 83.333 δολάρια το μήνα.

«Αγαπητέ Hunter, σε ευχαριστώ που με προσκάλεσες στο DC και που έδωσες την ευκαιρία να γνωρίσω τον πατέρα σου και περάσαμε [sic] λίγο χρόνο μαζί», έγραψε ο Pozharskyi σε ένα email στον Hunter στις 17 Απριλίου 2015, δύο μέρες μετά το δείπνο.

Αυτό το email, που βρέθηκε στον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Hunter, ήταν η βάση της ιστορίας-βόμβας που δημοσιεύτηκε στη The Post τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2020.

Ήταν εκείνο το email που 51 πρώην αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών δήλωσαν χωρίς στοιχεία, σε μια κομματική επιστολή που εκδόθηκε πέντε ημέρες μετά την ιστορία της The Post, είχε όλα τα «χαρακτηριστικά» της ρωσικής παραπληροφόρησης.

Ο Βiden χρησιμοποίησε αυτή την επιστολή από τους Dirty 51 για να ξεκολλήσει σε ένα debate την παραμονή των εκλογών εναντίον του προέδρου Donald Trump. Ο ίδιος αποκάλεσε το ρεπορτάζ της The Post «ένα μάτσο σκουπίδια» και το φορητό υπολογιστή «ρωσικό εργοστάσιο».

Ερώτηση 2

Η δεύτερη ερώτηση του Nelson προς την Psaki την περασμένη εβδομάδα αφορούσε την Κίνα.

«Η ερώτησή μου σχετικά με τη σύγκρουση συμφερόντων όταν πρόκειται για την Κίνα είναι ότι πέρυσι ο δικηγόρος του πρώτου γιου είπε ότι έκανε εκποίηση από ένα κινεζικό επενδυτικό ταμείο που ελέγχεται από κινεζικές κρατικές οντότητες… Έκανε πράγματι και μπορείς…»

Πριν ολοκληρώσει την ερώτησή του τον διέκοψε η Psaki>

«Είναι ιδιώτης. Δεν εργάζεται για την κυβέρνηση, σας υποδεικνύω τους εκπροσώπους του», είπε απότομα.

«Νομίζω ότι τελειώσαμε εδώ».

Όχι τόσο γρήγορα, κυρία.

Εάν ο γιος του προέδρου έχει συναλλαγές με την κυβέρνηση της κομμουνιστικής Κίνας, αυτό δεν είναι ιδιωτικό θέμα, αλλά ζήτημα επείγοντος δημοσίου συμφέροντος.

Μας είπε πέρυσι ότι ο Ηunter βρισκόταν στη διαδικασία εκποίησης του μεριδίου του 10% στην κινεζική επενδυτική εταιρεία BHR Partners, η οποία είναι συνιδιοκτήτρια της Τράπεζας της Κίνας και έχει υπό διαχείριση κεφάλαια 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο δικηγόρος του Ηunter είπε στους Times ότι δεν κατέχει πλέον μερίδιο της BHR.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα διαδικτυακά αρχεία του κινεζικού μητρώου επιχειρήσεων Baidu, από την Τετάρτη, η εταιρεία του Hunter Skaneateles LLC συνεχίζει να κατέχει μερίδιο 10% στην BHR.

Ο Ηunter εξακολουθεί να αναφέρεται στα εταιρικά αρχεία ως ο μοναδικός κυβερνήτης της Skaneateles, αν και η εταιρεία αναφέρεται ως “ανακληθείσα” στον ιστότοπο του Υπουργείου Καταναλωτών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων της Ουάσιγκτον, DC. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει καταβληθεί ένα “τέλος αποκατάστασης” 300 $, ανέφερε ο Washington Examiner αυτόν τον μήνα.

Σαφώς, εάν ο Ηunter διατηρήσει τη συμμετοχή του, αυτό θα πρέπει να αποκαλυφθεί.

Βασική δημοσιογραφία

Τα ίδια όργανα μέσων ενημέρωσης που αγνόησαν και μετέδωσαν το ρεπορτάζ της The Post για τους φορητούς υπολογιστές εξακολουθούν να μην δείχνουν περιέργεια για τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που έχει συγκεντρώσει η οικογένεια Biden από ολιγάρχες στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Κίνα.

Οι Times δεν χρειαζόταν να βασίζονται στον φορητό υπολογιστή για να κάνουν βασική δημοσιογραφία σε αυτή την υπόθεση.
Θα μπορούσαν να ρωτήσουν τον Tony Bobulinski, τον πρώην συνεργάτη του Hunter, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση των μέσων ενημέρωσης πριν από τις εκλογές του 2020. Έδωσε στο FBI email, έγγραφα και μηνύματα WhatsApp που επιβεβαιώνουν και επαυξάνουν το υλικό στον φορητό υπολογιστή.

Επιπλέον, η έρευνα Grassley-Johnson παρείχε μια επίσημη διαδρομή χρημάτων από υπερπόντια συμφέροντα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που σχετίζονται με τους Βiden και τους συνεργάτες τους.

Η άρνηση των Times και των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης να καλύψουν αυτή την ιστορία ισοδυναμούσε με εκλογική παρέμβαση.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι περίπου το 10% των ψηφοφόρων του Βiden θα είχαν αλλάξει την ψήφο τους αν γνώριζαν για το σκάνδαλο. Αυτό θα είχε ουσιαστική επίδραση στο αποτέλεσμα. Που, φυσικά, ήταν το ζητούμενο.

Hunter Biden
Hunter Biden
Hunter Biden

Hunter Biden poses for the camera.

 

Συνέχεια με το σημερινό ρεπορτάζ του ιστοτόπου protothema.gr, που προφανώς ανακάλυψε ότι κανείς δεν θα εξαιρεθεί και αναδημοσιεύει όλα τα άπλυτα του μικρού γιου του προέδρου των ΗΠΑ που έρχονται στο φως από την Κάθριν Μπουλ, που ήταν παντρεμένη για πάνω από 20 χρόνια με τον Χάντερ Μπάιντεν

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο-σύμφωνα με το protothema.

Η Κάθλιν Μπούλ ήταν παντρεμένη για περισσότερα από 20 χρόνια με τον Χάντερ τον μικρό γιο του προέδρου των ΗΠΑ και έζησε μαζί του μια πραγματική κόλαση.

Οχι μόνο έπρεπε κάθε μέρα να έρχεται αντιμέτωπη με τα ψέμματά του, τα μεθύσια του, την εξάρτησή του από την κοκαϊνη αλλά και να ζει τους διαρκείς εξευτελισμούς με τα πορνό βίντεο που ανέβαζε ο Χάντερ με τις πόρνες στο internet και την σχέση του με τη συνυφάδα της, Χάλι.

Τώρα με ένα εκρηκτικό βιβλίο, αποκαλύπτει τα πάντα: Από τους εθισμούς του Χάντερ στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, μέχρι τις υποθέσεις διαφθοράς στις οποίες εμπλέκεται με εταιρείες στην Ουκρανία και την Κίνα. Από τα ρόζ βίντεο με τις πόρνες μέχρι και τη σχέση του με την νύφη του νεκρού αδελφού του. Το βιβλίο της Κάθλιν Μπουλ είναι ο νέος εφιάλτης του προέδρου Μπάιντεν.

58833373-10898465-Hunter_Biden_s_ex_wife_Kathleen_was_excluded_from_Secret_Service-a-66_1654728668217
Κάθλιν Μπουλ και Χάντερ Μπάιντεν

Καθλιν Μπούλ και Χάντερ Μπάιντεν ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια όταν η Κάθλιν έκανε τη φρικτή ανακάλυψη το 2015 ότι ο σύζυγός της, ο πατέρας των τριών παιδιών της, ήταν απελπιστικά εθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και το σεξ.

«Βρήκα εκατοντάδες χρεώσεις πιστωτικών καρτών σε μπαρ, κάβες και στριπτιτζάδικα», γράφει η Κάθλιν. «Όλη την ώρα, μου έλεγε ότι ήταν υγιής και νηφάλιος – και ότι εγώ ήμουν η τρελή. Του έλεγα συνεχώς ότι ήμουν το μόνο άτομο που προσπαθούσε να τον βοηθήσει να μείνει νηφάλιος. Έτσι αυτή η προσπάθεια έγινε πια το δικό μου είδος εθισμού.»

Ανέβαζε βίντεο σε πορνοσάιτ

Σύντομα, μετά τη συνειδητοποίηση του προβλήματος εθισμού του συζύγου της, η Κάθλιν θα μάθαινε ότι ο Χάντερ – τον οποίο είχε γνωρίσει όταν υπηρετούσαν μαζί στα 20 τους χρόνια στο Σώμα Εθελοντών Ιησουιτών – καλούσε συχνά ιερόδουλες, ανέβαζε με εμμονή τις ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους σε πορνοσάιτ στο Διαδίκτυο και είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά που ξέχναγε παντού μέσα στο σπίτι τα σύνεργά του. Η Κάθλιν έγινε έξαλλη όταν βρήκε μια πίπα κοκαΐνης στο τασάκι του σαλονιού.

gios_biden_oplo_art

Το χειρότερο όμως από όλα, ήταν η σχέση που είχε συνάψει με τη χήρα του ίδιου του αδερφού του, μια συγκλονιστική εξέλιξη ακόμα και για κάποιον τόσο διεφθαρμένο όπως τον 52χρονο Χάντερ. Και το χειρότερο ήταν ότι την ανακάλυψη έκαναν τα ίδια τα παιδιά τους όταν βρήκαν ενοχοποιητικά μηνύματα στο τηλέφωνό του.

Σε αντίθεση με τον άσωτο μικρότερο αδερφό του, ο Μπο Μπάιντεν, ο μεγαλύτερος γιός του προέδρου Μπάιντεν, ήταν ένας υψηλού επιπέδου πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποίος στόχευε σε μια λαμπερή καριέρα στην κέντρική πολιτική σκηνή όταν χτυπήθηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο το 2015 και πέθανε. Ο Χάντερ και η «συντετριμμένη» χήρα του αδερφού του σύντομα έγιναν εραστές.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όλα αυτά τα χρόνια ο άσωτος τρόπος ζωής του Χάντερ χρηματοδοτήθηκε από εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε από αδιαφανή κινεζικά επιχειρηματικά συμφέροντα και μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο μιας ουκρανικής εταιρείας ενέργειας που προκάλεσαν κατηγορίες για διαφθορά- που αρνήθηκαν οι Μπάιντεν – ότι, δηλαδή ο Χάντερ χρησιμοποιούσε το όνομα Μπάιντεν για σκοτεινές συμφωνίες και μπίζνες.

AD-HUNTER-BIDEN-COMP-METH-TEETH-1
Χάντερ Μπάιντερ σε έξαλλες στιγμές

Η 53χρονη Κάθλιν που τελικά χώρισε από τον Χάντερ το 2017, περίμενε μέχρι το 2022 για να σπάσει τη σιωπή της για τον άθλιο γάμο τους στην αποκαλυπτική νέα αυτοβιογραφία, If We Break: A Memoir Of Marriage, Addiction, And Healing που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα — αλλά τα πρώτα αποσπάσματα που δημοσιεύονται έχουν ήδη κάνει τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου πολύ νευρρικούς. Από όσα έχουν διαβάσει, είναι σαφές ότι η οικογένεια Μπάιντεν δεν θα γλιτώσει εύκολα τον δημόσιο εξευτελισμό και σίγουρα αυτό θα μετρήσει στις ερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές. Ρούμπος για την Κάθλιν. Ξέρει ακριβώς πότε πρέπει να χτυπήσει για να κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο.

Το «κουκούλωμα» από τα μίντια

Βέβαια η άσωτη ζωή του Χάντερ Μπάιντεν είναι εδώ και χρόνια ένα θέμα που τα ΜΜΕ της Αμερικής που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς είτε αγνοούν επιδεικτικά, είτε το αντιμετωπίζουν εξ απαλών ονύχων.

Οι προσωπικές τραγωδίες που έχει ζήσει ο Πρόεδρος Μπάιντεν τον έχουν καταστήσει συμπαθή, ακόμα και στους πολιτικούς του αντιπάλους. Εκτός από τον πρόωρο χαμό του γιου του, Μπο, η πρώτη σύζυγος του προέδρου και η κόρη τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο το 1972. Όμως ο τρόπος με τον οποίο καλύπτει σήμερα τα συνεχή παραστρατήματα του μικρού του γιου Χάντερ και η ανοχή που δείχνει, έχει αρχίσει να ενοχλεί τους ψηφοφόρους.

Ενώ το στρατόπεδο του Μπάιντεν μπόρεσε στο παρελθόν να αντικρούσει οποιαδήποτε σχετικό δημοσίευμα των μίντια στον Χάντερ ως «πολιτκή επίθεση» θα είναι πολύ πιο δύσκολο να «κουκουλώσει» το θέμα όταν δημοσιευθεί το βιβλίο της πολυπαθούς πρώην συζύγου του Χάντερ και στενής φίλης της Μισέλ Ομπάμα, Κάθλιν Μπουλ. Ακόμα και οι New York Times και η Washington Post που στο παρελθόν ισχυρίζονταν ότι οι αποκαλύψεις για τον Χάντερ ήταν… παραπληροφόρηση του Κρεμλίνου, πολύ δύσκολα μπορούν να πείσουν το κοινό τους σήμερα ότι Κάθλιν είναι…δάκτυλος του Πούτιν.

Και για τον Πρόεδρο, ο χρόνος που βγαίνουν όλα τα άπλυτα του Χάντερ στη φόρα πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι ο χειρότερος: Εν μέσω συνεχιζόμενων ερωτημάτων σχετικά με την πνευματική του διαύγεια, κατάρρευση στις δημοσκοπήσεις και με ανησυχητικές προβλέψεις ότι οι προσεχείς ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου θα χτυπήσουν αλύπητα τους Δημοκρατικούς.

Πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα και οι αναπάντητες ερωτήσεις σχετικά με τα email που ανακτήθηκαν από έναν κατεστραμμένο υπολογιστή του Χάντερ που ο ίδιος άφησε για σέρβις τον Απρίλιο του 2019 και που φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με την επανειλημμένη επιμονή του προέδρου Μπάιντεν ότι ο γιος του δεν συζήτησε ποτέ τις σκοτεινές επαγγελματικές του υποθέσεις μαζί του.

bidenphotos

Ο «φορητός υπολογιστής από την κόλαση»

Αυτός ο υπολογιστής (ο οποίος ονομάστηκε «φορητός υπολογιστής από την κόλαση» για τις ατελείωτες σκοτεινές αποκαλύψεις του) προκάλεσε νέο σκάνδαλο πρόσφατα, όταν διαπιστώθηκε ότι περιείχε δεκάδες σπιτικά πορνό βίντεο στα οποία ο Χάντερ βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να κάνει σεξ με ιερόδουλες. Στη συνέχεια δημοσίευσε τα βίντεο στον ιστότοπο Pornhub. Ο Χάντερ μάλιστα έστειλε ένα μήνυμα για μια σελίδα Pornhub σε έναν αριθμό τηλεφώνου που είχε αποθηκεύσει στο βιβλίο επαφών του ως «Μπαμπάς» στις 22 Οκτωβρίου 2018.

Ωστόσο, και άλλα κείμενα που βρέθηκαν στο «κομπιούτερ της κόλασης» δείχνουν ότι ο Χάντερ και ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποίησαν ο ένας τους αριθμούς τηλεφώνου του άλλου σε διάφορες περιπτώσεις, επομένως δεν είναι σαφές εάν ο Πρόεδρος χρησιμοποιούσε τον αριθμό που εμπλέκεται εκείνη τη στιγμή.

Αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι σε μια από αυτές τις σεξουαλικές συναντήσεις του Χάντερ με ιερόδουλες, που καταγράφηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2018, περιελάμβανε τον Χάντερ γυμνό με ένα όπλο που είχε αγοράσει παράνομα, αφού είπε ψέματα για το ιστορικό του με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με μηνύματα κειμένου που βρέθηκαν επίσης στον σκληρό δίσκο του «φορητού υπολογιστή από την κόλαση», η κουνιάδα του Χάλι (με την οποία ο Χάντερ είχε σχέση) πέταξε αργότερα το όπλο, φοβούμενη για την ασφάλεια των παιδιών της.

000_9PG2DX
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τα εγγόνια του Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν ΙΙ, η Φίνεγκαν Μπάιντεν, και Νάταλι Μπάιντεν

Οι «δουλειές» σε Ουκρανία και Κίνα

Ο Χάντερ ερευνάται επί του παρόντος από ομοσπονδιακούς αξιωματούχους στο Ντέλαγουερ για πιθανές φορολογικές απάτες, ξέπλυμα χρήματος και προώθηση συμφερόντων λόμπι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ο Χάντερ κέρδισε γύρω στα 8 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2013 και 2018 — κυρίως από τη θέση του στην ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma και επιχειρηματικές συμφωνίες με κινεζικές εταιρείες που συνδέονται με το καθεστώς του Πεκίνου.

Ο Χάντερ και ο Τζο Μπάιντεν αρνούνται ότι υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων, αν και ο Χάντερ τώρα παραδέχεται ότι μπορεί να πήρε τη δουλειά στην Ουκρανία (η οποία τον πλήρωνε έως και 35.000 δολάρια το μήνα) λόγω του επώνυμού του.

Η πρώην σύζυγος Κάθλιν ισχυρίζεται στο νέο της βιβλίο ότι σαν την στρουθοκάμηλο «έκρυβε το κεφάλι της βαθιά θαμμένο στην άμμο για τα οικονομικά τους» από την στιγμή που παντρεύτηκαν το 1992 και εγκαταστάθηκαν στην πολιτεία του Ντέλαγουερ με τις τρεις μικρές κόρες τους.

Η Κάθλιν, η οποία καταγόταν από μια εργατική οικογένεια στο Σικάγο, άρχισε να υποπτεύεται ότι ζούσαν πέρα ​​από τις δυνατότητές τους, λέγοντας: «Ο Χάντερ και εγώ οδηγούσαμε ωραία αυτοκίνητα και είχαμε ένα όμορφο σπίτι και όλα έρχονταν πολύ γρήγορα, χωρίς ζώρια και «πονοκεφάλους» για το μέλλον μας».

Ήξερε ότι είχε ξεκινήσει μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και μια εταιρεία τεχνολογίας, αλλά επιμένει ότι δεν έκανε ποτέ ερωτήσεις, τουλάχιστον στην αρχή – όταν περιστασιακά η χρεωστική κάρτα της δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ένα κατάστημα, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα στον λογαριασμό. Απλως τηλεφωνούσε στον Χάντερ και εκείνος τις μετέφερε άμεσα τα απαραίτητα χρήματα για να ολοκληρώσει τις αγορές της.

58551009-10898465-Kathleen_Buhle_left_reveals_new_details_about_her_marriage_to_Hu-a-67_1654728746591
Το νέο αποκαλυπτικό βιβλίο της Κάθλιν Μπουλ

«Ο Τζακ Ντάνιελς ήταν ο καλύτερός του φίλος»

Τα ερωτήματά της Κάθλιν για τα οικονομικά τους προβλήματα συνέπεσαν με το γεγονός ότι το πρόβλημα αλκοολισμού του Χάντερ εξελίχθηκε «από κοινωνικό σε προβληματικό».

Θυμάται, ένα Σάββατο πρωί, όταν ο Χάντερ μπήκε στην κουζίνα «σαν να μην είχε πάει για ύπνο» γύρω στις 10 το πρωί. Η Κάθλιν έφτιαχνε τηγανίτες για τις κόρες τους και ο Μπάιντεν έβγαλε ένα μπουκάλι ουίσκι Τζακ Ντάνιελς από ένα ντουλάπι

Η Κάθλιν τον ρώτησε τι νόμιζε ότι έκανε. «Δεν νομίζω ότι ήξερε τι ώρα ήταν και φαινόταν ακόμα μεθυσμένος», λέει. «Γέλασε και έβαλε το μπουκάλι πίσω. Όλοι κοιτούσαμε.» Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, δεν έβαζε το μπουκάλι πίσω στο ντουλάπι…

Ο Χάντερ, ο οποίος έχει παραδεχτεί επανειλημμένα και δημόσια ότι πάλεψε με τον εθισμό στο ποτό και τα ναρκωτικά, πέρασε χρόνια μέσα σε κέντρα αποτοξίνωσης, αφήνοντας τη σύζυγό του να τον δικαιολογεί ατα κορίτσια τους – τη Ναόμι, τώρα 28, την Φίνεγκαν, 22 και τη Μέιζι, 21 ετών.

Ωστόσο, παρά την αφοσίωσή της στην οικογένεια Μπάιντεν, η Κάθλιν σημείωνει στο βιβλίο της ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε πραγματικό μέλος της οικογένειας. Όταν ο Τζο έγινε Αντιπρόεδρος το 2009, η Μυστική Υπηρεσία επισκέφτηκε το σπίτι τους και εξήγησε πώς ο Χάντερ και τα παιδιά θα έπαιρναν σωματοφύλακες — αλλά όχι εκείνη.

Ακόμα χειρότερα, σε μια συγκέντρωση της οικογένειας Μπάιντεν, η Κάθλιν έμεινε εκτός οικογενειακής φωτογραφίας καθώς ήθελαν μόνο «αίμα Μπάιντεν» σε αυτήν… Αποκαλύπτει επίσης ότι ο Τζο Μπάιντεν, της ξεκαθάρισε ότι θα την αγαπούσε επειδή την αγαπούσε ο Χάντερ.

Η πίπα κοκαΐνης σε τασάκι στο σαλόνι

Τρία χρόνια αργότερα, ο Χάντερ εθισμένος τελείως στο αλκοόλ επέδειξε «μανιακή» συμπεριφορά τη νύχτα που το δίδυμο Ομπάμα-Μάιντεν κέρδισε την επανεκλογή το 2012: Βρέθηκε μεθυσμένος σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων, σύμφωνα με την Κάθλιν. Το 2014, αποτάχθηκε από έφεδρος ναυτικός των ΗΠΑ καθώς βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη. Έναν χρόνο αργότερα, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Μπο πέθανε, αφήνοντας πίσω τη Χάλι και δύο μικρά παιδιά

Καθώς οι Μπάιντεν είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια, ο Χάντερ —μαζί με τους γονείς του και τη Χάλι— ήθελαν να ιδρύσουν μια φιλανθρωπική οργάνωση στο όνομα του νεκρού αδερφού το Μπο. Ακόμα κι έτσι, η Κάθλιν λέει ότι αναρωτήθηκε γιατί ο σύζυγός της χρειαζόταν να περνάει τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι της Χάλι. Σταμάτησε να το συζητά καθώς την αποθάρρυνε ο ψυχοθεραπευτής της, ο οποίος επέμεινε ότι ήταν «ένα σημαντικό κομμάτι του πένθους του Χάντερ».

41559766-0-image-a-49_1617997119906

Η Κάθλιν τελικά τον πέταξε έξω από το σπίτι της οικογένειας εκείνο το καλοκαίρι, όταν ανακάλυψε τη πίπα κοκαΐνης σε ένα τασάκι στο σαλόνι, και ενώ ο Χάντερ είχε ήδη παραδεχτεί ότι την είχε απατήσει με ιερόδουλες σε επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Κάθλιν είχε αρχίσει να παρακολουθεί την πορεία κατάρρευσης του συζύγου της Χάντερ, τις συνεχείς απιστίες απιστία του, μέσω των λογαριασμών της πιστωτικής κάρτας: Μάθαινε πλέον τα πάντα, από ύποπτα ταξίδια, επισκέψεις σε ινστιτούτα νυχιώ, εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα μέχρι δαπάνες σε στριπτιτζάδικα.

Η Κάθλιν λέει ότι ένιωθε τόσο ντροπιασμένη για την αποτυχία του γάμου τους που κράτησε μυστική την άσωτη συμπεριφορά του. Ωστόσο, η Κάθλιν δεν είχε ανακαλύψει ακόμη την πλήρη κλίμακα της προδοσίας του Χάντερ. Εκείνη η μοιραία στιγμή που κατέρρευσαν τα πάντα γύρω της, ήρθε στα τέλη του 2016, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από την κόρη της Φίνεγκαν μέσα στα κλάμματα, η οποία και της ζήτησε να πάει μαζί της στο σπίτι του οικογενειακού τους ψυχαναλυτή.

Οι κόρες της, άφησαν τον ψυχαναλυτή να ανακοινώσει τα νέα στην Χάλι, καθώς οι ίδιερς ήταν πολύ αναστατωμένες. Ετσι η Κάθλιν από το στόμα του ψυχαναλυτής της έμαθε ότι η Φίνεγκαν και η αδερφή της Ναόμι βρήκαν το τηλέφωνο του Χάντερ και είχαν ανακαλύψει ότι ο πατέρας τους είχε σχέση με τη Χάλι, την χήρα του νεκρού αεδρφού του και θεία τους.

000_328H2DU
Ο Χάντερ Μπάιντεν με τη νέα του σύζυγο

Η μεγάλη προδοσία από τα πεθερικά της

«Μπορούσα να δω το πρόσωπο του Φίνεγκαν να χαλαρώνει τώρα που το μυστικό είχε αποκαλυφθεί και εγώ δεν είχα καταρρεύσει», θυμάται η Kathleen. «Αν μη τι άλλο, ένιωσα εκείνη την στιγμή μια περίεργη δικαίωση. «Όχι μόνο δεν ήμουν τρελή, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από όσο μπορούσα να φανταστώ. Σοκαρίστηκα αλλά δεν έσπασα».

Η Κάθλιν έμεινε άναυδη όταν τα πεθερικά της, αντί να την στηρίξουν, στάθηκαν στο πλάι του Χάντερ και της χήρας. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ δήλωσαν δημόσια ότι έδιναν την ευλογία τους στον Χάντερ και τη Χάλι, λέγοντας: «Είμαστε όλοι τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλον, καθώς προσπαθούσαν να φτιάξουν ξανά τις ζωές τους μετά από τέτοια θλίψη».

000_Was2544695
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ μαζί με τον Χάντερ Μπάιντεν και την Κάθλιν Μπουλ

Όμως ο Χάντερ αργότερα παραδέχτηκε ότι ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία δεν γνώριζαν τίποτα για τη σχέση προτού αποκαλυφθεί στα μέσα ενημέρωσης και ότι είχε παρακαλέσει τον πατέρα του – για χάρη των παιδιών του – να πει ότι την ενέκρινε. Η Κάθλιν χώρισε από τον Χάντερ τον επόμενο χρόνο, γκρεμίζοντας την εικόνα της οικογένειας Μπάιντεν με μια δικαστική μάχη κατά την διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ότι ο Χάντερ είχε αδειάσει τους κοινούς λογαριασμούς τους, σηκώνοντας σχεδόν 100.000 δολάρια μέσα σε μόλις δύο μήνες, εξαντλώντας τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και αφήνοντας τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους με ψίχουλα για να ζήσουν…

Ολα τα λεφτά από τους κοινούς λογαρισμούς ξοδεύτηκαν σε «ναρκωτικά, αλκοόλ, ιερόδουλες, στριπτιτζάδικα και δώρα για γυναίκες με τις οποίες έχει σεξουαλικές σχέσεις», σύμφωνα με τους δικηγόρους της Κάθλιν.

Δύσκολες ώρες για τους Δημοκρατικούς

Στα απομνημονεύματα του 2021, Beautiful Things, ο Χάντερ παρείχε μια σειρά από ασυνήθιστες λεπτομέρειες για τον εαυτό του, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς κοκαΐνης από μια εξαρτημένη γυναίκα που ήταν άστεγη – και η οποία αργότερα μετακόμισε μαζί του – πίνοντας δύο ποτήρια βότκα την ημέρα και αγόραζε «καθαρά ούρα» για να εξαπατούν τα τεστ ναρκωτικών.

Υποστήριξε επίσης ότι η βραχύβια σχέση του με την κουνιάδα του προήλθε από το γεγονός ότι «αντιλαμβανόταν την αγάπη που είχαμε χάσει και οι δύο», ενώ επέμεινε ότι η απώλεια της μητέρας του όταν ήταν μικρό παιδί τον είχε αφήσει να νιώθει μόνιμα μόνος.

000_97G9TA
Η αυτοβιογραφία του Χάντερ Μπάιντεν με την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιλόγητα

Από το 2019, ο Χάντερ έχει μια νέα σύζυγο, την 35χρονη Νοτιοαφρικανή Μελίσα Κοέν, με την οποία έχει έναν γιο δύο ετών. Η Κάθλιν, η οποία λέει ότι χώρισε χωρίς να πάρει χρήματα από τον διακανονισμό του διαζυγίου τους, τώρα ζει «μια μικροαστική ζωή» αλλά «τουλάχιστον είναι οικονομικά ανεξάρτητη». Διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της, αλλά πλέον έχει γλυτώσει από την ασθένεια τώρα εδώ και τέσσερα χρόνια.

Δείτε τώρα τι συμβαίνει στον κόσμο μας>

Η Αgenda

Toν Erdogan μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για πολλά μια και επικοινωνιακά είναι πολύ πιο ευάλωτος από τoυς Emmanuel Macron, Zacinda Ardern, Justin Trudeau, Mario Draghi, Joe Biden, Skot Morison, Μargariti Shoina, Katerina Sakellaropoulou, etc.

Ο Εrdogan είναι Πρόεδρος της Τουρκίας από το 2014.

Διετέλεσε επίσης πρωθυπουργός της χώρας από το 2003 έως το 2014, για τρεις συνεχόμενες θητείες, ενώ υπηρέτησε και ως δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. Μέσα στο διάστημα αυτό, όπως και ο ίδιος έχει πει, έχει δει και “αντιμετωπίσει” ουκ ολίγους αναλώσιμους Έλληνες ηγέτες.

Βάλτε κάτω τις ημερομηνίες και κάντε το λογαριασμό.

Ο Εrdogan-δεν το κρύβει-είναι αφοσιωμένος στο όραμα της Γαλάζιας Πατρίδας.

Οι Έλληνες πολιτικοί σε τι είδους agenda είναι αφοσιωμένοι; Ποια agenda υπηρετούν άραγε καθώς ο ελληνικός πληθυσμός μειώνεται μεθοδικά και αντιστρόφως ανάλογα με την αύξηση του ελληνικού χρέους όλα αυτά τα χρόνια με κορύφωση τα δύο τελευταία της προαναγγελθείσης πανδημίας ενός προαναγγελθέντος και προκατασκευασμένου ιού COVID;

(Take 5′)

Μπορεί κανείς να είναι gay, να είναι λεσβία, να είναι όλες οι αποχρώσεις του LGTBQ, να δηλώνει ότι φύλο θέλει αρκεί να μην είναι άρρωστος και επικίνδυνος παιδεραστής και αρκεί να αντιμετωπίζει όλες τις επιλογές ως ίσες. Δηλαδή το να επιλέγει ο άνδρας και η γυναίκα να είναι str8 να μην αποτελεί ρετσινιά και σπίλωση και αντικείμενο υποδόροιας προπαγάνδας ακόμη και μέσα από τα εκπαιδευτικά συστήματα του δυτικού κόσμου.

Να συμφωνήσουμε λοιπόν ότι είναι αποδεκτή η δικαιωματική βαβέλ του σεξουαλικού προσανατολισμού αλλά σε αυτή την παραδοχή αποδοχής, δεν μπορούμε να διακρίνουμε κανέναν λόγο για τον οποίο η παραδοσιακή οικογένεια θα πρέπει να παραδοθεί στις φλόγες, όπως η Εύβοια ή το Μάτι για παράδειγμα.

Επίσης ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να φθάσουμε στο σημείο να διοργανώνουν παρελάσεις, ανά τις πρωτεύουσες του κόσμου, και οι str8.

Ο Εrdogan γνωρίζει επίσης πολύ καλά τι λέει όταν υποστηρίζει ότι αρνήθηκε το πουκάμισο που πήγαν να του φορέσουν.

Προφανώς εννοεί μια άλλη agenda, ξένη από τη δική του. Η agenda του Εrdogan είναι η Γαλάζια Πατρίδα. Μεγαλομανία; Εθνικισμός; Μεγαλοιδεατισμός;

Οπως θέλετε μπορείτε να το πείτε αλλά την ίδια στιγμή οι ηγέτες του δυτικού κόσμου (των Ευρωπαίων συμπεριλαμβανομένων) θα πρέπει να απαντήσουν γιατί συμμετέχουν στην agenda μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού των χωρών τους όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία σχεδόν όλων των κρατών της Ε.Ε. τα τελευταία δύο χρόνια.

Θα πρέπει επίσης να απαντήσουν γιατί επιχειρούν να το κάνουν αυτό μέσα από τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων και την χρήση ψηφιακών ταυτοτήτων;

Ποιοι υποδεικνύουν την συγκεκριμένη agenda στόχος της οποίας είναι η μετατροπή του δυτικού κόσμου σε μία Κίνα αντιστοίχου πληθυσμού και απόλυτα ελεγχομένων ψηφιακών ανθρωποειδών τα οποία δεν θα εργάζονται αλλά θα συντηρούνται από την κεντρική κυβέρνηση η οποία θα επιλέγει και τα ηλικιακά όρια του βίου τους, ενώ θα ελέγχει ταυτόχρονα την διατροφική αλυσίδα και την πρόσβασή τους σ΄αυτή;

Δείτε σχετικό δημοσίευμα της εγκρίτου Καθημερινής που βασίζεται σε δεδομένα του ιδρύματος του γιατρού και φιλανθρώπου Bill Gates τα οποία δημοσιεύθηκαν στο επίσης έγκριτο The Lancet που πρώτο έσπευσε να συγκαλύψει κάθε αναφορά στην προφανή εργαστηριακή προέλευση του ιού Covid-19

 

Ποιοι σχεδιάζουν ακόμη και την κατάργηση των τηλεφωνικών συσκευών και την αντικατάστασή τους από τα επικοινωνούντα βιομετρικά στοιχεία σε έναν κόσμο όπου η δημιουργικότητα και το επιχειρείν θα είναι κατακριτέα και αποδεκτή μόνο η ψηφιακή κομμουνιστικοποίηση και η διαβίωση των ανθρωποειδών με ελεγχόμενο ψηφιακό κρατικό μισθό;

Ο Erdogan είναι φασίστας. Σύμφωνοι.

Μήπως όμως οι υπόλοιποι ηγέτες-επικριτές του, συμμετέχουν αυτή τη στιγμή σε ένα τουλάχιστο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας υπακούοντας μία agenda που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτή στον Μπάμπη και τη Σούλα;

Έχουμε επισημάνει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν την αναγκαιότητα της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωπαική Ένωση και το ΝΑΤΟ και την επείγουσα αλλαγή πορείας και μετατροπή της χώρας σε ένα ανεξάρτητο κράτος στο οποίο κανείς δεν θα μπορεί ατιμώρητα να υπαγορεύσει τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού και κανείς ηγέτης δεν θα τολμά να υλοποιήσει αυτή την agenda.

To Iσραήλ στο οποίο οι οικογένειες έχουν κατά μέσο όρο τρία παιδιά και δύο σκυλιά δείχνει το δρόμο. Να ακολουθήσουμε τώρα τον δρόμο του Ισραήλ πριν είναι αργά. Εδώ όπου 22χρονα κορίτσια κυκλοφορούν με τα όπλα στους ώμους.

Την ίδια στιγμή ο Joe Biden επιχειρεί να αφοπλίσει τους Αμερικανούς με σκηνοθετημένα και μη εγκλήματα. Πρέπει η κοινωνία να παραδοθεί ολοσχερώς και αφοπλισμένη αφού πρώτα το διαίρε και βασίλευε κυριαρχήσει στoυς κόλπους της.

Ναι ο Erdogan είναι φασίστας. Οι επικριτές του, ηγέτες της Δύσης, τι είναι;

Μήπως νέοι Χίτλερ;

Aκολουθεί αυτό>

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ακόμη ζωντανές τις μνήμες των Ναζί και όλα αυτό που ζούμε έχει ήδη σημάνει συναγερμό μέσα τους καθώς συνειδητοποιούν ότι ζούμε μία απόπειρα επανάληψης.

Η Εβραία Vera Sharav που επεβίωσε του Ολοκαυτώματος λέει >

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>Πιο αναλυτικά

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

(Aκούστε τον υποψήφιο παγκόσμιο πρωθυπουργό στο video που ακολουθεί)


Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία παντού στο δυτικό κόσμο. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/as-elpisoyme-oti-o-kyriakos-mitsotakis-den-tha-chreiastei-na-epikoinonisei-me-ton-biden-se-periptosi-toyrkikis-eisvolis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.