Πέμπτη, Ιουνίου 30

LIFESTYLE ΗΠΑ: 31χρονη influencer έβαλε τέλος στη ζωή της

Έπασχε από κατάθλιψη

Σε ηλικία μόλις 31 ετών, η Αμερικανίδα influencer και μοντέλο Niece Waidhofer αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, σοκάροντας τους περισσότερους από 4,2 εκατ. ακολούθους της στο Instagram.

«Δυστυχώς, η Niece αυτοκτόνησε μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε με προβλήματα ψυχικής υγείας», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς της αδικοχαμένης κοπέλας, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς, μετά από τηλεφώνημα μέλους της οικογένειάς της, που ζήτησε,

προφανώς ανησυχώντας, να περάσουν από το σπίτι της στο Χιούστον του Τέξας και να ελέγξουν αν είναι όλα καλά.

«Ήταν πολύ ανοιχτή με το διαδικτυακό της κοινό αναφορικά με το θέμα υγείας της, θέλοντας έτσι να βοηθήσει followers της, που ενδεχομένως βίωναν κάτι ανάλογο…», δήλωσε η οικογένειά της στο TMZ. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι οικείοι της ετοιμάζουν έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με τίτλο «Peace From Niece», στη μνήμη της, με στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα με την ψυχική τους υγεία.

Οι ακόλουθοι της Waidhofer είχαν εκφράσει το προηγούμενο διάστημα την έντονη ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν η influncer διέγραψε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram.

 newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .