Παρασκευή, Ιουνίου 17

Mε αυτόν τον τρόπο δίνουν τα νησιά μας ένα – ένα στον Τούρκο. Έτσι υλοποιούνται οι «Πρέσπας του Αιγαίου» όσο εσείς τρέμετε μην γίνει Πόλεμος.

 Έτσι χάσαμε ήδη όλο το σύμπλεγμα του Καστελόριζου , θέμα για το οποίο , κανένας δημοσιογράφος , κανένας φορέας δεν τολμάει να προβάλει δημόσια . Είναι πλέον ¨κακούργημα¨ να πεις και να αποδεχτείς ότι υφίσταται τέτοια εξέλιξή . Είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνο Έλληνας Αξιωματούχος να επισκεφτεί σε δημόσια θέα  το νησί της Καρδιάς μας , είναι αδιανόητο πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού να δέσει σε λιμάνι του .


Οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει ότι , η μετάβαση Τούρκων κυρίως από την πόλη Κας που βρίσκεται απέναντι στα Τούρκικα παράλια ( κωμόπολη της επαρχίας της Αττάλειας) στο Καστελόριζο ( με πρόσχημα τον Τουρισμό )  είναι πλέον ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Ελεύθερη και χωρίς κανέναν έλεγχο σε σημείο τέτοιο, που την θεωρούν οι Τούρκοι Τουρκικό Έδαφος και οι Έλληνες , Ελληνικό .


Οι μαρτυρίες θερινών κατοίκων του Καστελόριζου στις οποίες στηρίζεται αυτό εδώ το άρθρο και όχι μόνο , δυστυχώς , δεν ενδείκνυται να δημοσιευτούν να ευνόητους λόγους . Είναι όμως στην διάθεση οποιασδήποτε Αρχής ... Ελληνικής.


Το Τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας το επικύρωσε άλλωστε από το 2019  ως προεξοχή της ηπειρωτικής χώρας με το όνομα Meis .Έκτοτε το σχέδιο προσάρτησης έχει ολοκληρωθεί με τον ύπουλο αυτόν τρόπο που προαναφέρθηκε ενώ πρόσφατα , η προδοσία ολοκληρώθηκε .


Έτσι , θα ακολουθήσουν κι άλλα Ελληνικά Νησιά , έτσι θα υλοποιηθούν οι ¨Πρέσπες του Αιγαίου ¨ , έτσι δεν θα καταλάβουμε τίποτα  μέσα στην ζαλάδα μας και την ύπνωσή μας  , μέχρι εκείνο το πρωινό που θα ξυπνήσουμε συνειδητοποιώντας ότι , η γη που πατάμε , δεν είναι Ελληνική .


Δεν ξέρουμε εάν θα  βρεθεί κάποιος που θα  τολμήσει να δημοσιεύσει το παρόν . Αυτό όμως που θέλουμε να κρατήσετε είναι ένα ...


Οι ΦΥΛΑΚΕΣ είναι εδώ , κι αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενές ημέρες σε βάρος όλων όσων προδίδουν όσια και Ιερά και παραχωρούν γη και ύδωρ στον Οθωμανό .... είναι ακριβώς αυτά που σας λένε να φοβάστε , κι αυτό , διότι ΜΟΝΟΝ έτσι θα αναδυθεί η Προδοσία και θα αναλάβει  ο ¨ Μέγα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ¨


Μην ανησυχείτε όμως "η αντεπίθεση" θα είναι τρομακτική 


Με εκτίμηση


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( υπό νέα διεύθυνση )  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .