Παρασκευή, Ιουνίου 10

MTV Movie και TV Awards 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί

MTV Movie και TV Awards 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Βραβείων του MTV (MTV Movie and TV Awards 2022), την Κυριακή στο Barker Hangar στη Santa Monica της Καλιφόρνια.

Το φιλμ «Spider-Man: No Way Home» που είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες, συνολικά επτά, κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και ο πρωταγωνιστής Tom Holland απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας σε Ταινία.

Η Zendaya κέρδισε Βραβείο Ερμηνείας σε Σειρά για τον ρόλο της στο «Euphoria». Η τηλεοπτική παραγωγή κέρδισε μεταξύ άλλων επίσης βραβεία στις κατηγορίες «Καλύτερη Σειρά» και «Καλύτερη Σκηνή Καυγά».

Το show παρουσίασε η Vanessa Hudgens, ενώ η Jennifer Lopez παρευρέθηκε στο event προκειμένου να παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Generation Award» και αυτό του καλύτερου τραγουδιού σε ταινία με το single «Marry Me».

Η Jennifer Lopez επέλεξε για την περίσταση ένα total black look με leather μπούστο που τόνιζε τις καμπύλες της.

Η Jenna Ortega, η οποία παρέλαβε το βραβείο της πιο τρομακτικής ερμηνείας στο «Scream» με ένα chic κοστούμι στις αποχρώσεις του ζεστού καφέ και εντυπωσίασε με την κομψότητά της. 

Η Vanessa Hudgens άλλαξε αρκετά ρούχα, ωστόσο αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το μπλε αέρινο μίνι φόρεμα που μας θύμισε καλοκαίρι.

Η Paris Hilton έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα αστραφτερό light blue φόρεμα και τα signature γάντια της, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ.

 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .