Παρασκευή, Ιουνίου 17

Το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis. Κι επισήμως πλέον πάμε για εκλογές

Το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis. Κι επισήμως πλέον πάμε για εκλογές

Αμέσως μετά τις κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες για την έξοδο από τη μνημονιακή εποπτεία, το ελληνικό Δημόσιο κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis.

Κι αν συνδυάσουμε τα δύο αυτά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, με προηγούμενα όπως μοίρασμα λεφτών σε περιοδείες, ξαφνικό παίξιμο του πατριωτικού χαρτιού, ταυτόχρονες αποφάσεις για παραπομπή

όλων των… εχθρών με τους οποίους έχει ανοιχτούς λογαριασμούς η κυβέρνηση στο Ειδικό Δικαστήριο και εσπευσμένες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, είναι προφανές ότι κι επισήμως πλέον πάμε για εκλογές.

Αλλιώς, γιατί η κυβέρνηση καίει πρόωρα  όλους τους άσους που διαθέτει, αν θέλει να πάει σε εκλογές σχεδόν μετά από έναν χρόνο;

Είναι αυτονόητο, ότι η απαγόρευση του Πούτιν στους Ευρωπαίους να αποθηκεύσουν αέριο για τον χειμώνα, κλείνοντας σταδιακά από τώρα την κάνουλα, προμηνύει τα χειρότερα και για την Ελλάδα.

Που σημαίνει, ότι αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να πάει σε εκλογές την άνοιξη του ’23, όπως διατείνεται ο πρωθυπουργός, κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση για ευνόητους λόγους.   

Συνεπώς, μην τσιμπάτε από την κυβερνητική παραπλάνηση που γίνεται κυρίως για να κοιμίσει τους αντιπάλους της, κι αρχίστε να ξεσκονίζεται τα εκλογικά σας βιβλιάρια (για να θυμηθούμε τα παλιά), διότι είμαστε σίγουροι ότι έρχονται κι άλλα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα εν μέσω θέρους, για να στρώσουν το έδαφος για εκλογές το φθινόπωρο.

 https://antinews.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%ce%ba%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .