Πέμπτη, Ιουνίου 16

O Μάριος Φραγκούλης σε καλοκαιρινή περιοδεία

O Μάριος Φραγκούλης σε καλοκαιρινή περιοδεία

Ο Μάριος Φραγκούλης αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στην Ελλάδα με ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι.  Ο καταξιωμένος ερμηνευτής, πιστός στο ραντεβού του με το ελληνικό κοινό ξεκινά τον Ιούλιο μια περιοδεία έχοντας στο πλευρό του την αξιόλογη σοπράνο Ντέμπορα Μάγιερς με την οποία συναντιέται στη σκηνή έπειτα από αρκετά χρόνια.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στις καλοκαιρινές συναυλίες του θα αποτελεί ένα ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο, μια μουσική περιπλάνηση στα μιούζικαλ του Broadway και του Hollywood εμπλουτισμένη με σημαντικές στιγμές από την προσωπική του δισκογραφική διαδρομή.

Τα τελευταία χρόνια, εξάλλου, έχει παρουσιάσει σημαντικά καλλιτεχνικά projects τα οποία κέρδισαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού σε όλον τον κόσμο. Έναν ελληνικό δίσκο με την πολύτιμη συνεργασία της Λίνας Νικολακοπούλου και δύο διεθνείς, ζωντανές ηχογραφήσεις από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ηρώδειο - σε ένα αφιέρωμα στο Great American Songbook. Παράλληλα, με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν  η διεθνής περιοδεία του με τη Sarah Brightman το 2019 αλλά και οι εμφανίσεις του, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, με τη Μαρινέλλα αλλά και νέους ταλαντούχους τραγουδιστές.

Πρόσφατα, μάλιστα, ηχογράφησε δύο τραγούδια για τον κινηματογράφο. Το ένα αφορά στην ταινία Arcadia, 1900 Champagne d’ Orient σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και το Te Vi στη μεξικάνικη ταινία Infelices Para Siempre του Alexαnder Αcha. Κι ενώ ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του, πριν λίγες ημέρες, τον Μάιο, που διανύσαμε βραβεύτηκε στο Μονακό με το διεθνές βραβείο Maria Callas.

Ραντεβού λοιπόν με τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών και τις μοναδικές ερμηνείες του Μάριου Φραγκούλη.
 
Πρόγραμμα καλοκαιρινής περιοδείας

6/7 City Garden, Αθήνα
7/7 Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
9/7 Αρχαίο Θέατρο, Δίον
11/7 Θερινό Δημοτικό Θέατρο, Νάουσας
21/8 Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης, Ηράκλειο
23/8 Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .