Σάββατο, Ιουνίου 25

Η Paige Spiranac ανακηρύχθηκε ως η «πιο σέξι γυναίκα» στον πλανήτη

Η Paige Spiranac ανακηρύχθηκε ως η «πιο σέξι γυναίκα» στον πλανήτη

H Paige Spiranac, πρώην παίκτρια γκολφ ανακηρύχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη για το 2022 από το περιοδικό Maxim για το “Hot 100” issue. Το ετήσιο τεύχος είναι αφιερωμένο στις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, και η No. 1 της λίστας φιγουράρει στο εξώφυλλο.

Η Insta golf girl όπως αυτοχαρακτηρίζεται στο Instagram είναι η πρώτη αθλήτρια που κερδίζει την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού. Η influencer από το Κολοράντο, έχει 3,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. 

Η Spiranac πήρε μέρος στους αγώνες γκολφ το 2015 και το 2016, αγωνιζόμενη για την Πολιτεία του Σαν Ντιέγκο και το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Το 2016 διεκδίκησε μια θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα γυναικών γκολφ LPGA, όπου απέτυχε και έκτοτε σταμάτησε να παίρνει μέρος σε αγώνες.

Η 29χρονη καλλονή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Με τιμά τόσο πολύ που ανακηρύχθηκα η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή από το Maxim!

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το Instagram της Paige Spiranac που επιβεβαιώνουν τον λόγο που έφτασε στην πρώτη θέση.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο coremag.gr!

 

Η 29χρονη καλλονή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Με τιμά τόσο πολύ που ανακηρύχθηκα η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή από το Maxim φέτος!

 

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το Instagram της Paige Spiranac που επιβεβαιώνουν τον λόγο που έφτασε στην πρώτη θέση.

Ο δημοφιλής σταρ των social media έχει συγκεντρώσει 3,3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram

Η πρώην παίκτρια του γκολφ παραδέχτηκε ότι επιλέγει συχνά τον Fitzpatrick για να κερδίσει όταν κάνει προβλέψεις

Το Spiranac έχει 3,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram

 

 


https://www.coremag.gr/index.php/g-spot/7453-%CE%B7-paige-spiranac-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CF%87%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%89%CF%82-%CE%B7-%C2%AB%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%AD%CE%BE%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1%C2%BB-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-maxim#s5_scrolltotop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .