Τρίτη, Ιουνίου 28

Άρτεμις Αλεξανδράτου: «Στα χνάρια» της αδερφής της ποζάρει χωρίς εσώρουχο στον καθρέφτη (upd)

 Από την άλλη πλευρά, η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει «καριέρα» στην πλατφόρμα Onlyfans

Η αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, σίγουρα δεν είναι ίδιες τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα. Μάλιστα, οι φήμες δίνουν και παίρνουν, αφού τις θέλουν… να μην έχουν πολλές σχέσεις.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου κινήθηκε σε ήπιους δρόμους -σε αντίθεση με την Τζούλια- και προσπάθησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία! Το όνομα της ακούστηκε για συμμετοχή σε κάποια ριάλιτι στην τηλεόραση, όπως για παράδειγμα το Big Brother, όμως δεν την

είδαμε πουθενά.

Από την άλλη πλευρά, η Τζούλια Αλεξανδράτου το τελευταίο διάστημα έχει γίνει χρήστης του Onlyfans, μία πλατφόρμα όπου κάποιος μπορεί να πληρώνεται για να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες σου!

Η Τζούλια δημοσιεύει αρκετά σέξι βίντεο και φωτογραφίες στην εν λόγω πλατφόρμα, πληρώνεται για αυτά!

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου… ανέβασε τη θερμοκρασία

Οι φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου ανεβάζουν την θερμοκρασία, ωστόσο φαίνεται πως και η αδερφή της, Άρτεμις, ζήλεψε και είπε… να προκαλέσει εγκεφαλικά.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου φωτογραφίζεται με ένα τζιν σορτς και λευκό φανελάκι, χωρίς εσώρουχο από πάνω, να γυρνάει ένα βίντεο στον καθρέφτη, το οποίο δημοσιεύει στο Instagram.

Δείτε την…

 pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .