Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Νέλλη Γκίνη για Μιχάλη Ζαμπέτα: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο»

Νέλλη Γκίνη για Μιχάλη Ζαμπέτα: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη, η οποία αναφέρθηκε στον έρωτα και το χωρισμό της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά και το λάθος που έκανε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα γιατί χωρίσατε;

Με τον Μιχάλη κι εκεί λειτούργησε η παρόρμησή μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, παράφορος έρωτας και διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, ενώ ήταν όλα κανονισμένα με κουμπάρους, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κλπ.

Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου τα οποία έχω το θάρρος κι έχω βγει να τα πω.

Βγαίνω και τα λέω, διότι αν ένα δικό μου λάθος μπορεί να γίνει ένα καλό παράδειγμα για κάποιον άλλον άνθρωπο, δηλαδή να μην ενεργήσει παρορμητικά και καταστρέψει κάτι όμορφο και σημαντικό στη ζωή του, το θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία. Αγαπώ την αλήθεια και δεν μπορώ να λέω ψέματα, ειδικά ψέματα που μπορεί να ταρακουνήσουν ζωές.

Αυτό που έγινε λοιπόν, είναι ότι εγώ πίστεψα σε έναν τσακωμό μας ότι ο Μιχάλης εξαφανίστηκε, επειδή για κάποιες μέρες είχε πάρει μια απόσταση και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, με αποτέλεσμα να κάνω το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Ήταν βλακεία μου, ανοησία μου. Θεώρησα ότι αφού δεν έχω τον Μιχάλη, τίποτα δεν έχει θέση στη ζωή μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί αυτό.

Σας το συγχώρησε ποτέ εκείνος;

Βεβαίως μου το συγχώρησε. Λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο, ερχόταν στο σπίτι, μιλούσαμε σε πολύ γλυκό και φιλικό επίπεδο. Μου έλεγε για τους γάμους, καθώς είχε παντρευτεί αυτός μετά από εμένα. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και λίγο πριν αρρωστήσει μου έλεγε να πάμε βόλτα με τη βάρκα στο εξοχικό του. Τον αγάπησα πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα. Τα χρόνια μαζί του ήταν υπέροχα, είχαν τα πάντα.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.