Παρασκευή, Ιουλίου 29

Η Μισέλ Ομπάμα εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άντρας το 1994 σύμφωνα με το εκλογικό συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις

Η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα είχε εγγραφεί για να ψηφίσει ως άνδρας από το 1994 έως το 2008, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που ελήφθησαν από το εκλογικό συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις. Τα επίσημα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι η Ομπάμα άλλαξε επίσημα το φύλο της σε θηλυκό το 2008, την ίδια χρονιά που ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος για την προεδρία.

Τα επίσημα έγγραφα ελήφθησαν από την πολιτεία του Ιλινόις από τον σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ Joel Gilbert, ο οποίος εξηγεί ότι αποφάσισε να «ακολουθήσει σοβαρή προσέγγιση» για να μάθει για το ιστορικό της Μισέλ Ομπάμα επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρνούνται να αγγίξουν το θέμα.

Αλλά δεν περίμενε να βρει αποδείξεις ότι εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άντρας για δεκατέσσερα χρόνια.

Ο Γκίλμπερτ έμεινε έκπληκτος όταν έλαβε τις επίσημες κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 και το 2008. Περιγράφοντας τη διαδικασία αποκάλυψης της «μεταβαλλόμενης σεξουαλικής ταυτότητας» της Μισέλ Ομπάμα, ο Γκίλμπερτ γράφει :

Έχοντας λάβει πρόσφατα επίσημα έγγραφα από την πολιτεία του Ιλινόις, να τι μπορώ να πω με σιγουριά: Βρήκα απόδειξη σε επίσημα έγγραφα ότι η Μισέλ Ομπάμα εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας το 1994. Έχω επίσης επίσημη απόδειξη ότι, μετά από 14 χρόνια ψηφίζοντας ως άντρας, η Μισέλ Ομπάμα άλλαξε το φύλο της το 2008 από άνδρας σε γυναίκα. Δεν πρόκειται για βλακεία στα social media, αυτό είναι γεγονός. Πήρα τα  έγγραφα από το Εκλογικό Συμβούλιο της Πολιτείας του Ιλινόις  μόλις την περασμένη εβδομάδα. Εδώ είναι η επίσημη κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων της Μισέλ Ομπάμα από το 1994 όταν εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άνδρας. Το γράμμα Μ κυκλώνεται κάτω από το Φύλο. 

Στη συνέχεια , στις 14 Ιουλίου 2008, με τον σύζυγό της να προτείνεται από τους Δημοκρατικούς για την προεδρία, άλλαξε το φύλο της από αρσενικό σε θηλυκό. 

Αξιοσημείωτο timing, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε.

Και προτού κατηγορήσετε τον Τζόελ Γκίλμπερτ ότι συνωμότησε για να πλαισιώσει τη Μισέλ Ομπάμα και να τη δυσφημίσει ψευδώς ως τρανς, υπάρχει ένα γεγονός που πρέπει να έχετε κατά νου. Παρά το γεγονός ότι ανακάλυψε ότι η Μισέλ Ομπάμα εγγράφηκε για να ψηφίσει ως άντρας το 1994, ο Gilbert εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι γεννήθηκε άνδρας. Φιλανθρωπικά πιστεύει ότι πρέπει να έχει «σημαδέψει το λάθος πλαίσιο» και να έχει εγγραφεί κατά λάθος για να ψηφίσει ως άνδρας. Εξηγεί:

«Η εγγραφή της στους ψηφοφόρους ως άνδρας ήταν πιθανότατα κάποιου είδους γραφικό λάθος που έγινε όταν η Μισέλ συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής ψηφοφόρων το 1994. Πρέπει να το παρατήρησε μόλις το 2008 και να το διόρθωσε κατάλληλα».

Ουάου. Μερικοί άνθρωποι θέλουν πραγματικά να πιστεύουν αυτό που τους λένε.

Από τις πρώτες μέρες της διακυβέρνησης Ομπάμα, οι πολίτες σε όλο τον κόσμο μελέτησαν βίντεο και φωτογραφίες της Μισέλ Ομπάμα και είπαν ότι είναι άντρας.

Το 2014, η κωμική Τζόαν Ρίβερς τροφοδότησε και τις δύο φήμες απαντώντας σε μια δημοσιογράφο του TMZ που αθώα τη ρώτησε αν οι ΗΠΑ θα εκλέξουν ποτέ έναν γκέι πρόεδρο.

« Το έχουμε ήδη με τον Ομπάμα, οπότε ας ηρεμήσουμε», είπε ο Ρίβερς, πριν προσθέσει, « Ξέρεις ότι η Μισέλ είναι τραγανά. Όταν της ζητήθηκε να διευκρινίσει την παρατήρησή της, άρθρωσε αργά: « Μια τρανς-φύλο. Ολοι γνωρίζουμε.”

Τα σχόλια του Ρίβερς τροφοδότησαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες που υποδηλώνουν ότι η Μισέλ είναι πραγματικά άντρας και κοντινά βίντεο αργής κίνησης με το χορό της στο The Ellen DeGeneres Show υποτίθεται ότι δείχνουν κάτι να κρύβεται στο παντελόνι της.

Λιγότερο από δύο μήνες αργότερα, ο Ρίβερς πέθανε ως αποτέλεσμα μιας υποτίθεται ότι ήταν μια μικρή επέμβαση στο λαιμό. Περιττό να πούμε ότι ο απροσδόκητος θάνατός της άναψε τις φήμες, και ακόμη και η ίδια η οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα τροφοδότησε τη φήμη. Στο Twitter, ο μεγαλύτερος αδερφός του Μπαράκ, ο Μάλικ, άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει την αλήθεια.

Προτού ξαφνικά συνθλίψει, διαγράψει το αρχικό tweet και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τους ισχυρισμούς σχετικά με το “BIG MIKE”.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα ξεγλίστρησε και την αποκάλεσε «Μάικλ»… ξανά και ξανά.

Χμ… Έχετε συναντήσει ποτέ έναν άντρα που αποκαλεί κατά λάθος τη γυναίκα του με το όνομα ενός άντρα;

Το Stealth βρίσκεται στο επίκεντρο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής των Ομπάμα από την πρώτη μέρα. Ο Μπαράκ και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τη Μισέλ για να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος από το 2016. Ως πρώτο βήμα, το ζευγάρι της εξουσίας υπέγραψε μια προσφορά 65 εκατομμυρίων δολαρίων για να γράψουν τα αντίστοιχα απομνημονεύματά τους μόλις έφυγαν από τον Λευκό Οίκο.

Ένα άλλο ενδεικτικό στοιχείο των σχεδίων των Δημοκρατικών για τη Μισέλ ήρθε όταν της απένειμαν τον πολυπόθητο ρόλο της κεντρικής ομιλήτριας στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών το 2020. Παράλληλα, ο Μπαράκ ήταν ο βασικός ομιλητής του συνεδρίου το 2004, τέσσερα χρόνια πριν οριστεί υποψήφιος το 2008.

Όταν ελέγχθηκε τελευταία, η Michelle είχε περισσότερους από 18 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook, 20 εκατομμύρια στο Twitter και σχεδόν 50 εκατομμύρια στο Instagram. Όταν κάνει tweet, συνήθως με πολιτική κλίση, οι Δημοκρατικοί ακούνε.

Θα είναι όμως ευάλωτη υποψήφια γιατί έχει τόσα πολλά να κρύψει. Η Τζο Γκίλμπερτ, η σκηνοθέτις που απέκτησε τις κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων της, λέει « Μόνο η αλήθεια μπορεί να τη σταματήσει». Η αλήθεια δεν είναι ο καλύτερος φίλος της Μισέλ.

Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην εθνική σκηνή παρίστανε κάτι που δεν είναι.

Παρακολουθώ:

Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας στο News Punch. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Μιλώντας την αλήθεια στην εξουσία από τότε που έμαθε να μιλάει, ο Baxter έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες και έχει κερδίσει επιχειρήματα σε κάθε μία. Ζήστε χωρίς φόβο.
Email: baxter@newspunch.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .